ارزیابی نگرش معلمان آینده نسبت به شهروندی و آموزش شهروندی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: THCONF02_643
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 457
نویسندگان
دانشجوی دکترای مدیریت بازاریابی ورزشی دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز
چکیده
هدف از این مطالعه تعیین نگرش مدرسان آتی به تحصیل آموزش و پرورش در زمینه شهروندی و تحصیل شهروندی براساس جنسیت، حوزه تخصصی سازی، قومیت و منطقه جغرافیایی است. این مطالعه مفاهیم جهانی مفاهیم شهروندی و آموزش شهروندی را توضیح میدهد. یک رویکرد کمی با استفاده از نظرسنجی از پرسشنامه برای این مطالعه انتخاب شد. نمونه تحقیق شامل 460 معلم آینده است. آنها از 1000 معلم آینده نگر برای تحصیل آموزش و پرورش در سال 2016 تا سال تحصیلی 2017 با روش نمونهگیری maximum انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها، مقیاس رفتار وطنپرستی و مقیاس آموزش وطنپرستی مورد استفاده قرار گرفت. معیار نگرش میهن پرستی شامل شهروندی عاجز و شهروندی سازنده است در حالی که مقیاس آموزش وطن پرستی مستلزم یک بعد واحد است. داده های جمعآوریشده با آزمون t نمونه مستقل، یک روش anova، least، C، C و انحراف استاندارد تحلیل شدند. بررسی ها نشان داد که تفاوت قابلتوجهی در نگرش معلمان آینده نسبت به شهروندی و آموزش شهروندی براساس حوزه تخصص و نژاد آنها وجود دارد، اما هیچ تفاوتی در نگرش آنها نسبت به جنسیت و موقعیت جغرافیایی آنها وجود ندارد. به عبارت دیگر، نتیجه گیری شدهاست جنسیت و منطقه جغرافیایی نقش حیاتی در شکلگیری نگرش معلمان آینده نسبت به شهروندی (چه شهروندی عاجز و چه شهروندی سازنده)، و نسبت به آموزش شهروندی؛ اگرچه قومیت و عمده نقش مهمی در نگرش آنها نسبت به شهروندی و آموزش شهروندی ایفا کردند. از یک سو، کسانی که خود را کردها و کسانی که خود را ترک میخواندند درک متفاوتی از تحصیل شهروندی و شهروند داشتند. از سوی دیگر، آنهایی که در برنامه شکلگیری آموزشی از دپارتمانهای علوم طبیعی شرکت داشتند و آنهایی که در این برنامه شرکت کردند، از آموزش شهروند و شهروندی شناختی متمایز داشتند.کلیدواژه ها
شهروندی، آموزش شهروندی، آموزش معلم، منطقهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.