شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر دیدگاه فیفا نسبت به تیم ملی فوتبال ایران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: THCONF02_621
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 434
نویسندگان
دانشکده تربیت بدنی، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران
دانشکده تربیت بدنی، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران
چکیده
فوتبال، محبوب ترین ورزش در سراسر جهان و کشور ما، علاقه مندان زیادی را از قشرهای مختلف به خود جذب کرده است؛ به گونه ای که موجب شادی، هیجان و لذت میلیون ها مرد و زن میشود. بیگلر و همکاران، 19 :1392 در دنیای کنونی، فوتبال به عنوان صنعت فرهنگی بزرگی با ابعاد جهانی مطرح میباشد. شاید دلیل این موضوع، جذابیت های این ورزش باشد که مسابقات فوتبال را به موضوع مورد توجه عده بیشماری در سراسر دنیا تبدیل کرده است. به گواه شواهد موجود، در عصر حاضر فوتبال پرطرفدارترین و محبوب ترین ورزش در پهنه بین المللی است. تا آنجا که بسیاری از کشورهای پنج قاره، آن را در ردیف ورزش ملی خود محسوب میدارند. اتفاقاتی که در مستطیل سبز فوتبال رخ میدهد، در مدت کوتاهی سرخط اخبار بسیاری از خبرگزاری ها میشود. در چنین شرایطی طبیعی است که بسیاری از کشورهای موفق، بخشی از اهداف و برنامه های خود را در زمینه فوتبال تعریف و تعقیب نمایند. نادری نسب و همکاران، 103 :1390 بنا بر اساسنامه فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا، هر کشوری باید دارای یک فدراسیون ملی باشد. همان گونه که فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا مسئولیت اداره فوتبال در جهان را به عهده دارد، فدراسیون های ملی در کشورهای مختلف نیز مسئولیت و اختیار اداره فوتبال آن کشور را به عهده دارند. فدراسیون فوتبال هر کشوری نیز به عنوان یک موسسه غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی سازمانی است که اهداف، وظایف و اختیاراتی داشته که به منظور انجام مطلوب امور و تحقق اهداف باید ساختاری مناسب و نیز اساسنامه ای قوی و استاندارد داشته باشد. جلالی فراهانی و همکاران، 172 : 1392 در کشور ما نیز فوتبال رایج ترین و پرطرفدارترین ورزش است و در مقایسه با تمامی رشته ها، بیشترین تعداد ورزشکار را به خود اختصاص داده است و فدراسیون فوتبال سالیان درازی است که در این زمینه تاسیس شده است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.