امنیت در اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: THCONF02_389
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه قدمیاری

دانشجوی مقطع ارشد رشته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه سبحان نیشابور

علی کفاش

مدرس دانشگاه

چکیده

نفوذ اینترنت در زندگی انسانها باعث تغییر کارهای روزمره و روند انجام آنها شده و در حال حاضر اکثر کارها با اینترنت انجام میشود و افراد هم زمانی زیادی را با اینترنت و در فضاهای مجازی می گذرانند. طرح بعدی که در حال توسعه میباشد دیگر در مورد انسانها نیست؛ بلکه در مورد دستگاه های به هم متصل هوشمند خواهد بود. همه چیز به هم وصل خواهد شد و اشیاء قادر خواهند بود با همدیگر ارتباط برقرار کنند، در حالی که آنها در یک محیط محافظت نشده عمل می کنند. این مورد آخر منجر به یک چالش امنیتی مهم شده است. با اینکه بیش از یک ده ه از مطرح شدن مفهوم اینترنت اشیا می گذرد؛ اما به دلایل مختلفی همچون عدم توسعه فناوری های مورد نیاز و وجود چالش امنیت، توسعه این مفهوم با کندی مواجه بوده است. هنگامی که ما در محیط های هوشمند و فناوری هایی مثل اینترنت اشیا در حال تحقیق هستیم، باید زمان و انرژی مضاعفی را صرف شناخت چالشهای امنیتی و راه کارهای موجود کنیم. در این مقاله تلاش می شود با رویکردی نظام مند به بررسی تهدیدات و مخاطرات موجود در حوزه امنیت و حریم خصوصی اینترنت اشیا پرداخته و همچنین مروری بر راه حل های پیشنهادشده در منابع و مقالات علمی ارائه شود.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، IoT امنیت، حفظ حریم خصوصی، حملات امنیتی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.