تشخیص جزیرهای شدن منابع تولیدات پراکنده ای با واسط اینورتر

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: THCONF02_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد لطفی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،

محمد صادقی راد

دکترای مهندسی برق، استاد مدعو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،

چکیده

ریزشبکه ها بخشی از شبکه توزیع هستند که شامل منابع پراکنده بوده و میتوانند بصورت جزیره ای و مستقل از شبکه کار کنند. به طور کلی هدف از استفاده از منابع تولید پراکنده در شبکه های توزیع تامین تمام یا قسمتی از توان مصرفی شبکه میباشد برای اتصال منابع تولید پراکنده مانند سلول های سوختی، فتوولتاییک، میکروتوربین ها، و توربین های بادی به شبکه از اینورتر استفاده میشود در حالت جزیره ای وجود منابع ذخیره انرژی به منظور برقراری تعادل بین تولید و مصرف در ریز شبکه ضروری است بگونه ای که استراتژی های مختلف را در این حالت ایجاد میکند. زمانی سیستم در مد جزیره ای قرار میگیرد باید فعالیت های مبتنی بر اندازه گیری پارامترهای سیستم انجام شده و مقادیر با آستانه از پیش تنظیم شده مقایسه گردیده و تحت کنترل باشند. تغییرات در پارامترهای مختلف مانند ولتاژ، فرکانس، و اعوجاجکل هارمونیکTHDبرای جریان و ولتاژ به طور مستمر در نقطه اتصال DG با شبکه، تحت نظارت قرار میگیرند. دراین مقاله به روش مبتنی بر THD اندازه گیری THD جریان خروجی برای تشخیص جزیره ای شدن تولیدات پراکنده با واسط اینورتر، پرداخته میشود. جهت شبیه سازی اینورترمنبع ولتاژ PWM 3 فاز، با ساختار فیدبک دو حلقه ای متصل به شبکه، در نظر گرفته میشود. نتایج شبیه سازی ارائه شده و نشان داده خواهد شد که اندازه گیری THD جریان خروجی روش مناسبی برای تشخیص جزیره ای شدن تولید پراکنده با اینورتر میباشد

کلیدواژه ها

ریزشبکه، تولیدات پراکنده، هارمونیک THD ، اینورتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.