بررسی سطح تعاملات اجتماعی در خیابان عفیف اباد شهر شیراز
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: THCONF02_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 454
نویسندگان
مدرس بخش شهرسازی، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی ، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز ، ایران
چکیده
با شروع انقلاب صنعتی، گسترش شهرها و اختراع اتومبیل ها، به تدریج اولویت دادن به نقش عابر پیاده و فضاهای پیاده محور در شهرها و فضاهای شهری کمرنگ شده و از کیفیت فضایی عرصه های عمومی شهر ، فضاهای باز شهری و پیاده راه ها کاسته شده است؛ عرصه هایی که خود به عنوان خواستگاه و بستر ، نقش محوری در ارتقای سطح تماس ها،ارتباطات و تعاملات اجتماعی بین شهروندان ایفا می کنند.بنابراین ضرورت شناخت مولفه های تاثیرگذار بر کیفیت این فضاها به منظور پاسخگویی به نیازهای شهروندان در راستای ارتقای حضور و سطح تعاملات اجتماعی ایشان، بیش از پیش مهم جلوه می نماید. مقاله حاضر با استفاده از مباحث نظریه ای و هم چنین مهمترین شاخص های مطرح شده در این خصوص، کیفیت سطح تعاملات اجتماعی خیابان عفیف آباد را سنجیده است. هدف از پژوهش حاضر بررسی شاخص های کیفیت سطح تعاملات اجتماعی از دید عابرین خیابان عفیف آباد است. روش تحقیق توصیفی-تحلیلی مبتنی بر استفاده از پرسشنامه است. نمونه آماری 384 نفر از ساکنان و عابران این محدوده است. که برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده است. برای متغیر های مورد مطالعه از نرم افزار spss و روش اماری نظیر میانگین پاسخ ها و فراوانی استفاده شده است.نتایج تحقیق نشان می دهد که وضعیت کیفیت سطح تعاملات اجتماعی در خیابان محدوده مورد مطالعه در زمینه های سرزندگی،خوانایی، ایمنی و امنیتو تناسبات بصری از دید جامعه نمونه مطلوب بوده و در حدمتوسط رو به بالا ارزیابی شده است.کلیدواژه ها
مکان های پیاده مدار، ، فضای امن ، کیفیات فضایی، تعاملات اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.