بررسی تاثیر مدیریت سود بر رابطه بین افشای داوطلبانه و عدم تقارن اطلاعاتی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش سراسری علم و فناوری هزاره سوم اقتصاد،مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF02_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 466
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
کارشناس ارشد حسابداری مدیر گروه دانشگاه علمی کاربردی شهرستان دورود
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر مدیریت سود بر رابطه بین افشای داوطلبانه و عدم تقارناطلاعاتی است. داده های استفاده شده نمون ه ای شامل 130 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراقبهادار تهران در طی سال های 1391 تا 1395 است. برای تجزیه وتحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها،از الگوی رگرسیون خطی چند متغیره به روش داده های ترکیبی با الگوی اثرات ثابت استفادهشده است. یافته های فرضیه اول در سطح اطمینان 95 درصد حاکی از این است که سطح افشایداوطلبانه منجر به کاهش دامنه تفاوت قیمت پیشنهادی خریدوفروش سهام شرکت ها شده استو ازآنجایی که کاهش دامنه تفاوت قیمت پیشنهادی خریدوفروش سهام، عدم تقارن اطلاعاتیپایین تری را به همراه دارد، بنابراین می توان دریافت که سطح افشای داوطلبانه درصدد کاهشدامنه تفاوت قیمت پیشنهادی خریدوفروش سهام شرکت ها است و کاهش دامنه تفاوت قیمتپیشنهادی خریدوفروش سهام رابطه مستقیمی با عدم تقارن اطلاعاتی شرکت ها دارد. یافته هایفرضیه دوم در سطح اطمینان 95 درصد نشان داد که ضریب تعامل بین مدیریت سود و سطحافشای داوطلبانه بر عدم تقارن اطلاعاتی شرکت ها مثبت و معنی دار است، به طوری که در توزیعنمونه بر اساس مدیریت سود، یک تاثیر افزایشی بر دامنه تفاوت قیمت پیشنهادی خریدوفروشسهام شرکت ها ناشی از تعامل بین مدیریت سود و سطح افشای داوطلبانه دیده می شود.کلیدواژه ها
عدم تقارن اطلاعاتی، افشای داوطلبانه، مدیریت سودمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.