سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: TCCONF02_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 107
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پویای قیمت مسکن جوانان در کلانشهرها با رویکرد سیستم داینامیکی (مطالعه موردی شهر تهران)
چکیده مقاله:
یکی از پرچالش ترین مباحث اقتصادی در ایران بازار مسکن بوده است که تقریبا تمامی اقشار جامعه با آن درگیرمی باشند و به دلیل اینکه بخش زیادی از سبد هزینه های خانواده ها را به خود اختصاص داده است از اهمیتبالایی برخوردار است. مسکن یکی از مهمترین و اساسی ترین نیازهای بشر بوده است.سیستم داینامیک یک رویکرد بر اساس نظریه کنترل و نظریه مدرن پویایی های غیرخطی بوده و روشی برای بالابردن سطح یادگیری در سیستم های پیچیده می باشد و از آنجا که ابزاری توانمند برای تحلیل پدیده های غیرخطیاست و همچنین تغییرات قیمت مسکن از روند خطی پیروی نمی کند لذا سعی شده است در این پژوهش بااستفاده از رویکرد پویایی سیستم به تحلیل دینامیکی رفتار قیمت مسکن پرداخته شود.در این تحقیق پس ازتشریح دقیق مسئله، سناریو مدل بیان شده و سپس عوامل تاثیر گذار بر قیمت مسکن در کلانشهر تهران برایجوانان را شناسایی نموده و مدل علت معلولی سیستم را رسم نموده و با استفاده از نرمافزار ونسیم (Vensim) بهتحلیل و ارائه پیشنهادهایی در سطوح مختلف درآمدی جهت تامین مسکن برای جوانان می پردازیم.
کلیدواژه ها:
سیستم داینامیک ، جوانان ، کلانشهر ، قیمت مسکن ، سطوح مختلف درآمد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/979897/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجمی، میلاد و سیم خواه، مسعود و تقی زاده هرات، علی،1398،بررسی پویای قیمت مسکن جوانان در کلانشهرها با رویکرد سیستم داینامیکی (مطالعه موردی شهر تهران)،دومین همایش سراسری علم و فناوری هزاره سوم اقتصاد،مدیریت و حسابداری ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/979897
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، نجمی، میلاد؛ مسعود سیم خواه و علی تقی زاده هرات)
برای بار دوم به بعد: (1398، نجمی؛ سیم خواه و تقی زاده هرات)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل سیستمی عوامل موثر بر قیمت مسکن در ایران با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم ها
- بررسی پویای قیمت مسکن جوانان در کلانشهرها با رویکرد سیستم داینامیکی (مطالعه موردی شهر تهران)
- ارائه مدل پویایی شناسی سیستم برای تحلیل تاخیر پروژه های عمرانی
- بررسی پویایی های عوامل موثر بر بازار اجاره مسکن شهر تهران با استفاده از رویکرد سیستمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.