الگوی تحلیل و ارزیابی استراتژی هلدینگ (مطالعه موردی هلدینگ فناپ)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM13_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1454
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه شاهدخواه

کارشناسی ارشد رشته مدیریت کسب و کار ( MBA ) گرایش استراتژی دانشگاه علامه طباطبایی

وحید خاشعی ورنامخواستی

عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

در این پژوهش کلیه فعالیت های کلیدی هلدینگ فناورى اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و تحلیل و ارزیابی استراتژی هلدینگ طبق الگوی ذیل در مورد هر کدام از فعالیت ها انجام شده است: 1 ) سیمای استراتژیک شرکت : تبیین وضعیت موجود، ماموریت و رسالت، اهداف، استراتژی ها و برنامه های فعالیت های شرکت مادر، شرکت های تابعه و وابسته 2 ) بررسی و تحلیل ارزش ها و ذینفعان کلیدی 3 ) تحلیل منابع، توانمندی ها و قابلیت های کلیدی فعالیت 4 ) تجزیه و تحلیل محیط کلان فعالیت 5 ) تحلیل بازار و مشتریان فعالیت شرکت های تابعه 6 ) تحلیل رقبا و صنعت شرکت های تابعه 7 ) آینده پژوهی فعالیت های شرکت های تابعه و معرفی فرصت های سرمایه گذاری 8 ) نتیجه گیری و پیشنهادات؛ در این پژوهش تحلیل و ارزیابی استراتژی هلدینگ به روش آمیخته صورت گرفته است. این روش ترکیبی از روش های کیفی و کمی است. روش جمع آوری اطلاعات با استفاده از روش های مطالعه اسنادی و مدارکی، مصاحبه عمیق با مدیران اسبق و فعلی هلدینگ و خبرگان صنعت مربوطه بوده است. همچنین داده های مالی به روش های تجزیه و تحلیل کمی مورد بررسی قرار گرفتند. در روش های ترکیبی و آمیخته، روش های کیفی و کمی مکمل یکدیگر می باشند و اعتبار یکدیگر را تصدیق و یا تکذیب می کنند. با توجه به بررسی های انجام شده، در مجموع می توان نتیجه گرفت که هلدینگ فناپ باید با به روزآوری برنامه استراتژیک هلدینگ ( شامل چشم انداز، ماموریت ها، راهبردها، اهداف و برنامه های اقدام ) و ارائه برنامه خروج از سرمایه گذاری های زیانده، کم بازده و خارج از استراتژی هلدینگ، دست به چابک سازی خود بزند. همچنین برای موفقیت در آینده، استراتژی سرمایهگذاری هلدینگ فناپ باید بر اساس همگامسازی با روندهای آینده طراحی گردد.

کلیدواژه ها

الگوی تحلیل و ارزیابی استراتژی هلدینگ، هلدینگ فناورى اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.