بررسی و معرفی نقش های متفاوت واحد و مدیران منابع انسانی در صنعت داروسازی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM13_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1066
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی ناهید

دکتری کارآفرینی سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،

محمد حسن مقدسی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند،

چکیده

صنعت دارو یک صنعت رکود ناپذیر است. رشد جمعیت و استاندارد زندگی باعث افزایش مصرف دارو میشود. طی دهه گذشته کشف داروهای جدید سالانه (حدودا) 21 مورد بوده که این میزان کمابیش ثابت است، این در حالی است که هزینه این اکتشافات بهشدت در حال افزایش است و در حال حاضر حددود 2 تا 4 میلیارد دلار در هر مولکول تخمین زده می شود. میزان شکست در کشف داروی جدید بسیار بالا است. به صاحب امتیاز فشار وارد می شود که پیش از انقضای ثبت اختراع هزینه را بازگرداند. بنابراین تقلب در این صنعت عادی است. این صنعت همچنین بسیار بر دانش متمرکز است. بنابراین، استخدام افراد مناسب، نگهداری و حفظ انگیزه آنها برای شرکت ها بسیار مهم است. نرخ فرسایش 1 در این صنعت بالا است. شرکت ها از همدان روش های قدیمی مانند حقوق بیشتر یا امتیاز خرید سهام برای حفظ کارکنان استفاده کرده اند. اما سایر روش های غیر پولی ممکن است از پرداخت های بالاتر، موثرتر باشد. همانطور که فرهنگ در هر سازمانی بسیار متفاوت از دیگر سازمان ها است، بسیاری از مواقع فردی که به دنبال پول بیشتری از شرکتی به شرکت دیگر می رود، به این نتیجه می رسد که این میزان تفاوت در پرداخت ارزش انطباق در سازمان جدید را ندارد. بنابراین، عملکرد منابع انسانی در این شرایط اهمیت بیشتر و بیشتری می یابد. اما بررسی ها و تحقیقات صورت پذیرفته نشان می دهد که ذهنیت بسیاری از شرکت ها هنوز متاثر از تصورات سنتی گذشته است. این مقاله به ضرورت توجه بیشتر به عملکرد منابع انسانی و نقش مدیران در زمان های چالش برانگیز کنونی تاکید می کند.

کلیدواژه ها

صنعت دارویی، نقش منابع انسانی، نقش متغیر، تمرکز استراتژیک، قهرمان کارمند، متخصص اجرایی، عامل تغییر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.