ابزار ارتعاشی با موج خمشی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران
- کد COI اختصاصی: ICME11_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1622
نویسندگان
استادیار، گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه کاشان
فارغ التحصیل کارشناسی رشته ساخت و تولید، دانشکده مهندسی مکانیک، باشگ
فارغ التحصیل کارشناسی رشته ساخت و تولید، دانشکده مهندسی مکانیک، باشگ
چکیده
فرآیند برش به کمک ارتعاشات اولتراسونیک روشی جدید جهت ماشینکاری می باشد. در این روش به ابزار برشی حین عملیات ماشینکاری ، ارتعاشی تحت فرکانس و دامنه ثابت اعمال می گردد. ابزار های مورد استفاده در این فرایند تحت مود طولی طراحی و ساخته شده اند. در این مقاله به طراحی و ساخت ابزار ارتعاشی جدید (برای عملیات تراشکاری) تحت مود خمشی پرداخته می شود. طراحی بدنه ابزار از مراحل اصلی می باشد که توسط نرم افزارAnsys انجام شده است. از پیزوالکتریک مستطیلی به جهت ایجاد ارتعاش در مود خمشی به بدنه ابزار استفاده شد. تیغچه ابزار تراشکاری از نوع مثلثی و به طول ضلع 11 میلی متر مورد استفاده قرار گرفت. همچنین ژنراتور قدرت برای ایجاد پالس الکتریکی با فرکانس مورد نظر طراحی و ساخته شد. با اعمال پالس های الکتریکی به پیزو الکتریک ها و ایجاد مودخمشی در بدنه ابزار ، ابزار تراشکاری مرتعش گردید. این ارتعاش با فرکانس19058 Hz و دامنه چند میکرون در سر ابزار ایجاد گردید. نتیجه آنکه ابزار فوق در حین عملیات تراشکاری در جهت سرعت برشی ارتعاش می کند. استفاده از مود خمشی در طراحی این ابزار ها مزیت هایی همچون، کاهش طول ابزار، گیره بندی مناسب و امکان استفاده بهتر را برای ابزار ارتعاشی در پی خواهد داشت که در مقاله بعدی (قسمت آزمایش ها) به آن پرداخته می شود.کلیدواژه ها
ابزار ارتعاشی، تراشکاری ، مود خمشیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.