مهندسی مجدد و مهندسی معکوس در نرم افزار، تفاوتها و کاربردها

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش متخصصین برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAEEECHB01_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6675
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیل افراز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

چکیده

امروزه موسسات بزرگ نه تنها با مشکل جایگزینی سیستم های اطلاعاتی قبلی با سیستم های مشابه جدید مواجه می باشند ، بلکه آنها مجبور به ذخیره و نگهداری برنامه ها و داده های قدیمی خود هستند . مهندسی معکوس در راستای بدست آوردن نمایش سطح انتزاعی از برنامه ها ، به کسب دانش از دست رفته و ایجاد مجدد سیستم پیچیده می پردازد که انتقال سیستم قدیمی به سیستم جدید و نگهداری ساختار آن از جمله کارهای مهندسی معکوس است . مهندسی مجدد پس از تشخیص مشکلات نرم افزار قدیمی سبب بهبود کیفی آن و سازگارمندی بیشتر با چهارچوب ها می گردد . روشها و فن آوری های مهندسی معکوس نقش مهمی را در بسیاری از وظایف مهندسی نرم افزار و به تصویر کشیدن ساختار بیرونی نرم افزار توسط ایجاد مدلهای ایستا و پویا در سطح کلی بازی می کنند . این مقاله با تعریف مفاهیم ، قوانین پایه ای و جایگاه مهندسی مجدد و مهندسی معکوس در نرم افزار به مقایسه آنها و تبیین ارتباط مولفه های نرم افزار می پردازد . سپس برخی کاربردهای مهندسی معکوس در نرم افزار مورد بررسی قرا ر می گیرد. در انتها نیز نتایج این پژوهش و کارهای آینده را می آوریم .

کلیدواژه ها

ادراک نرم افزاری ، تکامل نرم افزاری ، سطح انتزاعی ، کاربرد ، مهندسی سیستم ، مهندسی مجدد ، مهندسی معکوس، مهندسی نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.