بررسی نقش فهم دینی در فرهنگ توسعه؛ در تکاپوی آسیب شناسی توسعه اسلامی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: MPHCONF05_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 376
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق استان قم
چکیده
انسان به گونه ای آفریده شده است که برای تامین بسیاری از نیازهای خود، می بایست به زندگی اجتماعی روی آورد. یکی از مقوله هایی مورد نیاز برای ایجاد رفاه در زندگی اجتماعی انسانها که بعد از جنگ جهانی دوم بدان پرداخته شده است، مفهوم توسعه است. از مواردی که در ادبیات توسعه و در خصوص کشورهای در حال توسعه مورد توجه قرار گرفته است، تعریف مفهوم توسعه متناسب با ارزشهای هرکشور و توجه به فرهنگ مورد نیازی است که در بستر آن فرهنگ توسعه صورت می گیرد. در مورد کشور ما، متاسفانه هنوز از بحث های فلسفی توسعه خارج نشده ایم. این پژوهش با استفاده از مطالعه وسیع ادبیات موجود در خصوص توسعه و فرهنگ مورد نیاز آن، پس از تعریف توسعه اسلامی، به تاثیر درک و فهم دینی مردم در بوجود آمدن فرهنگ مورد نیاز توسعه اسلامی پرداخته است. فهم دینی از طریق تاثیر بر درک دولتمردان در تهیه و ابلاغ و اجرای سیاست های توسعه و از طریق فرهنگ عمومی و همراهی مردم با این سیاست ها بر روند توسعه تاثیرگذار می باشد. در پایان نیز راهکارهایی برای بهتر شدن فهم دینی عموم با توجه به جامعیت و تخصص تفقه در دین ارایه شده است.کلیدواژه ها
دین، مفهوم دینی، توسعه، فرهنگ توسعهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.