بررسی تاثیریکپارچه سازی رایانش ابری و اینترنت اشیا در آینده هوشمندسازی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پیشرفت های اخیر در مهندسی و علوم نوین
- کد COI اختصاصی: DESCONF02_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 895
نویسندگان
گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
امروزه با افزایش سرعت و توسعه برقراری ارتباطات شبکه و همچنین روند افزایشی توسعه داده ها و محاسبات براساس دو تکنولوژی رایانش ابری و اینترنت اشیا، نمی توان از تاثیر شگرف این دو فناوری در زندگی روزمره چشم پوشی کرد. بنابراین، یکی از مهمترین مسائل در آینده هوشمندسازی، بهره گیری از این دو فناوری خواهد بود. بدین سبب، انتظار می رود که استفاده و پذیرش این دو فناوری فراگیر شده و جزء مهمی از آینده به شمار آید؛ زیرا اینترنت اشیا مفهومی است که به اتصال همه چیز با شبکه اشاره دارد که در آن همه چیز، بی سیم از طریق حسگرهای هوشمند به یکدیگر متصل می شوند و تعامل اشیا بدون دخالت انسان خواهد بود. از طرفی رایانش ابری نیز راه حلی برای پردازش داده و محاسبات بزرگ است. هرچند که یکپارچگی این دو تکنولوژی چالش هایی را در اتصال شبکه به وجود می آورد. با این حال، یکپارچگی اینترنت اشیا و رایانش ابری بسیار مناسب و مهم جهت ایجاد خدمات بهتر و مدیریت داده های تولید شده خواهد بود. بنابراین الگویی به نام ابرچیزها (Cloud of Things) پیشنهاد شد که به معنی بررسی افزایش داده و منابع بر اساس اینترنت اشیا و شبکه های حسگر بی سیم است. به همین منظور ما در این مقاله به بررسی تاثیر یکپارچه سازی اینترنت اشیا و رایانش ابری در آینده هوشمندسازی می پردازیم.کلیدواژه ها
اینترنت اشیا، رایانش ابری، حسگرها، اشیاء هوشمند، شبکه های فراگیرمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.