بررسی کیفیت خیابان چهار باغ اصفهان بر اساس مدل مکان پایدار
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بینالمللی توسعه پایدار و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS09_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 949
نویسندگان
دانش آموخته مهندسی طراحی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز
دانش آموخته مهندسی طراحی محیط زیست، دانشکده محیط زیست، پردیس فنی، دانشگاه تهران
چکیده
توسعه شتابان و ناموزون شهرها در چند دهه اخیر پیامدهای نامطلوبی را به دنبال داشته است . شهرسازی مدرن با بی توجهی به مسائل کیفی و کیفیت فضای شهری و توجه به روش های کمی و استاندارد سازی ، به انسان و نیاز انسان کمتر توجه نموده است . در . شهرسازی مدرن بیشتر بر جنبه های زیبایی شناختی ) عینی ( محیط توجه می شده است خیابان چهارباغ یکی از خیابان های سرزنده ی مربوط به باغشهر صفوی اصفهان است در این پژوهش که هدف آن بررسی کیفیت های خیابان چهارباغ بر اساس مدل مکان پایدار کوروش گلکار می باشد نخست به بررسی چهار باغ صفوی پرداخته شده و اجزا و عناصری که کیفیت آن را می سازند ، بررسی و شناخته شده است سپس به معرفی مدل مکان پایدار و مولفه های کیفیت طراحی شهری پرداخته شده و پس از آن به جست و جوی این مولفه ها در چهارباغ پرداخته شده است . این مقاله، رهیافتها و راهکارهایی را برای بهبود کیفیت فضای شهری بر اساس خیابان چهارباغ به عنوان الگویی مناسب برای توسعه فضاهای شهری پیشنهاد می دهد . یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد که عناصر کیفی چهارباغ با مولفه های کیفیت طراحی شهری مدل مکان پایدار )تجربی زیبایی شناختی ، زیست محیطی ، عملکردی ( همخوانی دارد و در این مدل جای می گیرد .کلیدواژه ها
کیفیت ، طراحی شهری ، چهارباغ ، مدل مکان پایدارمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.