شبیه سازی پیامدهای همزمان ریسک ها برروی هزینه و زمان پروژه با در نظر گرفتن عدم قطعیت ها

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM02_473
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 528
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر نقی پور

کارشناسی ارشد، مهندسی و مدیریت ساخت موسسه آموزش عالی جاوید

علی مملوکی

کارشناسی ارشد، مهندسی و مدیریت ساخت آموزش عالی پردیسان

یوسف سمسارحسنی

کارشناسی ارشد، مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران مرکزی

سید مهدی هاشمی

کارشناسی ارشد، مهندسی زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران مرکزی

چکیده

در مباحث مدیریت پروژه، زمان بندی پروژه و برآورد هزینه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. با توجه به نیاز مدیران پروژه در یافتن زمانبندی و میزان هزینه دقیق برای انجام فعالیت ها، تحقیقات گسترده ای در این زمینه به انجام رسیده است. از آنجا که بحث منابع یکی از موارد بسیار تاثیر گذار درزمینه زمانبندی و میزان هزینه می باشد، لزوم توجه به این معقوله از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این پژوهش سعی شده با ساخت مدل زمان بندی پروژه تحت محدودیت منابع و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک، برنامه زمان بندی کارایی ایجاد شود که توانایی مواجهه با عدم قطعیت های پروژه را داشته باشد. که در نهایت ساختار کلی آن را ترسیم کردیم. برای تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار MATLAB متغیرهای اصلی تحقیق مورد بررسی قرار گرفته شده است. در این نوع تحقیق رابطه میان متغیرها بر اساس هدف تحقیق تحلیل می گردد.در این پژوهش از مدل بهینه سازی استوار استفاده شده که سطح استواری آن به وسیله ی فاکتور محافظت به وسیله ی مدیریت ریسک تصمیم گیرنده، تعیین می گردد. شاخص های دیگری که اغلب برای مقایسه روش های فرا ابتکاری استفاده می شوند، سرعت رسیدن به جواب و تعداد تکرارها برای رسیدن به جواب است. روش پیشنهادی به نسبت سایر روش ها با سرعت بیشتر و تکرارهای کمتر به جواب می رسد.

کلیدواژه ها

؛ MATLAB، فرا ابتکاری، زمانبدی، بهینه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.