بررسی اثر الیاف پروپیلن بر مقاومت مکانیکی بتن حاوی خاکستر بادی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM02_199
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 558
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر
استادیار گروه مهندسی عمران، واحد مهدیشهر، دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر، ایران
چکیده
الیاف های طبیعی، معدنی و پلیمری که با پر کردن فضاها و حفرات بتن بر مقاومت آن می افزایند. در کنار این الیاف ها برخی از مواد میکرو نیز توانسته اند در آزمایشات افزایش مقاومت ها را نشان دهند. به همین منظور این دو ماده در کنار هم در یک ترکیب مخلوط همگن ملات مورد استفاده قرار گرفت تا اثرات هر یک به صورت جداگانه و اندازه گیری قرار گیرد. مواد الیافی مورد استفاده در این آزمایش در مقیاس های صفر، 0.2، 0.8 و 1.4 درصد وزنی سیمان مصرفی و خاکستر بادی نیز در مقادیر صفر، 5، 10 و 20 درصد وزنی سیمان مصرفی مورد استفاده قرار گرفت نمونه های آزمایشی برای سنجش مقاومت فشاری در ابعاد 15*15 ساخته و در مقاطع 7 و 28 روز مورد ارزیابی قرار گرفت و برای مقاومت کششی با ابعاد 15*30 در مقاطع زمانی 28 روزه به روش برزیلی مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که بالاترین مقاومت فشاری در مقطع 28 روزه با مصرف الیاف به تنهایی با 0.8 درصد وزنی الیاف و با مصرف خاکستر بادی به تنهایی با مصرف 10 درصد وزنی در مقطع 28 روزه و با مصرف توامان الیاف و خاکستر بادی با مقادیر 0.8 الیاف و 10 درصد خاکستر بادی با 21 درصد افزایش مقاومت بدست آمد. اما نتایج بررسی مقاومت کششی از نمونه های تهیه شده حاکی آن است که مصرف الیاف به تنهایی با 1.4 درصد الیاف و مصرف خاکستر بادی به تنهایی با مصرف 10 درصد وزنی بیشترین مقاومت کششی و مصرف توامان این دو با مقادیر 0.8 درصد وزنی الیاف و 10 درصد خاکستر بادی به میزان 15/9 درصد افزایش مقاومت کششی را موجب شده است.کلیدواژه ها
الیاف پلی پروپیلن، خاکستر بادی، مقاومت فشاری، مقاومت کششیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.