طراحی داخلی اقامتگاه گردشگری - تفریحی واحه با رویکرد جذب توریست در مناطق کویری اصفهان
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM02_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1581
نویسندگان
گروه معماری ، واحد شاهین شهر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شاهین شهر ، ایران
گروه معماری ، واحد شاهین شهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، شاهین شهر ، ایران
چکیده
در مطالعات انجام شده به صنعت اکوتوریسم توجه گردیده است و بر اساس این صنعت و نیاز اوقات فراغت و اهمیت وجود تفریحگاه ها به طراحی پرداخته شده است. در این میان با توجه به آنچه گفته شد معماری مجموعه اقامتی در سایت کویری واحه در این امر موثر واقع می گردد. از این رو در پژهش حاضر با موضوع طراحی داخلی اقامتگاه گردشگری تفریحی واحه با رویکرد جذب توریست در مناطق کویری اصفهان به این مهم پرداخته شده است. تحقیق پیش رو حاصل ترکیب و بهره گیری از دو روش توسعه ای-کاربردی می باشد، روش داده اندوزی با استفاده از مطالعات کتابخانه ای می باشد. پژوهش ها و طراحی های بسیاری پیرامون مراکز تفریحی گردشگری صورت گرفته لذا در این پژوهش با استفاده از جذب گردشگر سعی گردیده تا به طراحی نوین در جهت رفع نیاز گردشگران و همچنین جذب آنان دست یافته شود. پس از بررسی و تحلیل های انجام شده با توجه به ابعاد پروژه به اهمیت فضاهای طبیعی و فضاهای انسان ساخت دست یافته شد، لذا در طراحی این مجموعه با استفاده از خلق فضایی انسان ساخت در کویر و طراحی داخلی سوئیت های اقامتی با تلفیق معماری سنتی و مدرن به کار گرفته شد تا بتوان پاسخگوی فضای جاذب برای گردشگران باشد. در پروژه حاضر سایت کویری واحه از موارد تاثیر گذار در طراحی مجموعه بوده است و ایده شکل گیری فضا بر اساس عناصر معماری گذشته است.کلیدواژه ها
طراحی داخلی، اقامتگاه گردشگری ، واحه ، جذب توریست، مناطق کویری اصفهانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.