تاثیر پروبیوتیک و سن ازشیرگیری برعملکرد رشد برهه ای شیرخوار نژاد کردی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_1116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 563
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
عضو هیات علمی گروه علوم دامی ، دانشکده علوم دامی و شیلات ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
عضو هیات علمی گروه علوم دامی ، دانشکده علوم دامی و شیلات ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و سن از شیر گیری بر عملکرد رشد بره های شیر خوار نژاد کردی انجامشد. در این ازمایش از 36 راس بره نر شیر خوار نژاد کردی تازه متولد شده با میانگین وزن (53 / 0 ± 4 / 4) استفاده شد. بره هایآزمایشی به همراه مادر در قفس های ازمایشی بصورت کریب فیدینگ نگهداری شدند و به مدت 90 روز مورد ازمایش قرار گرفتند.ازمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل 3 × 2 (فاکتور اول با مکمل پروبیوتیک به مقدار 5 / 0 گرم و بدونپروبیوتیک به ازای هر راس دام آزمایشی در هر روز و فاکتور دوم، سن از شیرگیری بره های آزمایشی در 45 ، 65 و 90 روز) روی60 راس بره نر شیر خوار کردی انجام شد. مقدار مصرف مکمل ازمایشی بر اساس گرم در روز به مقدار 5 / 0 گرم در 10 سی سیآب ولرم مخلوط شد و روزانه در اول صبح قبل از شروع خوراک به بره ها داده شد . وزن کشی از بره ها هر 2 هفته یک بار انجامشد. در این ازمایش نتایج میانگین مصرف خوراک نشان داد که اختلاف آماری معنی داری در روزهای 45 و 65 و 90 آزمایشمشاهده شد (P> 0.05). و نتایج میانگین افزایش وزن اختلاف آماری معنی داری در روزهای 30 و 65 روزگی آزمایش مشاهدهشد (P> 0.05). وهمچنین نتایج ضریب تبدیل خوراک بره ها اختلاف آماری معنی داری در طول دوره ها آزمایشی مشاهده نشدهاست (P< 0.05)نتبجه کلی حاصل از این تحقیق نشان داد که بره های که پروبیوتیک مصرف کرده اند میانگین مصرف خوراک و اافزایش وزنبالاتری نسبت به گروه شاهد داشتند.کلیدواژه ها
پروبیوتیک ، سن از شیر گیری ، عملکرد رشدمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.