نقش تلفن همراه در جلوگیری از تغییرات اقلیمی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_1101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 345
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی فیزیک دانشگاه یزد
چکیده
تغییر اقلیم و گرمایش جهانی ناشی از آن، امروزه به یکی از معضلات جوامع بشری تبدیل شده است. تغییراقلیم، به خودی خود فرایندی مضر نیست؛ بلکه دخالت های بی رویه ی انسان در این فرایند شامل سوزاندنبیش از حد سوخت های فسیلی و جنگل زدایی های بی رویه نظم آن را بر هم زده است. دانشمندان نگران اند کهالگو های جهانی دما و بارش سریع تر از آن تغییر کند که نظامهای کشاورزی و جوامع انسانی بتوانند با آنسازگاری یابند. پیامد های این تغییرات شامل شیوع بیماری های ناشناخته، خشکسالی و بارش های ناگهانیسیل آسا می توانند برای انسان جبران ناپذیر باشند؛ لذا بررسی این موضوع و پیدا کردن راه های مناسب برایپیشگیری از گسترش آن اهمیتی ویژه دارد و هدف از این پژوهش نیز چاره اندیشی برای این موضوع می باشد.بنابر این هر کدام از ما نیز باید نقشی در جلوگیری از پیشرفت این بحران ایفا نماییم تا سهمی هرچند اندک دربقای زندگی خود داشته باشیم. با نگاهی به روند پیشرفت فناوری های نوین می توان متوجه تاثیر به سزای آنهادر صرفه جویی در مصرف منابع انرژی شد از این رو یکی از ساده ترین و کاربردی ترین راه حل ها استفاده ازفناوری تلفن های همراه هوشمند می باشد که علاوه بر داشتن ضریب نفوذ بالا در میان مردم با داشتن قابلیتهای کاربردی خود انجام بسیاری از کار ها را ساده کرده و دستاورد هایی چون جلوگیری از گسیل میلیون ها گازآلاینده به جو زمین و در نتیجه باعث جلوگیری از وقوع بیماری ها و مشکلات عدیده برای اکوسیستم طبیعت وجوامع انسانی خواهند شد. اما اجرای این ایده با چالش هایی همراه است که نیاز به برنامه ریزی های کلان وسیاست های تشویقی برای اجرای آن احساس می شود. در این مقاله که نگارش آن به روش کتابخانه ای انجامگرفته است پس از بررسی پدیده ی تغییرات اقلیمی به بررسی کلیدی ترین قابلیت های تلفن های همراههوشمند و موارد کاربرد و نقش آنها در پیشگیری از بحران تغییرات اقلیمی و در نهایت به بررسی چالش ها و راهحل های انجام این طرح پرداخته شده است.کلیدواژه ها
تغیر اقلیم ، تلفن همراه هوشمند ، اثر گلخانه ای ، دی اکسید کربن ، عوامل انسانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.