بررسی کاربرد اینترنت اشیاء در کشاورزی و دامپروری هوشمند با رویکرد توسعه روستاها
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_1099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3680
نویسندگان
دانشجو دکتری برق الکترونیک، شرکت شبکه افزار
کارشناسی ارشد مخابرات، شرکت شبکه افزار
چکیده
امروزه با گسترش جمعیت جهان و نیاز به تامین غذا برای انبوه جمعیت از یک سو و کمبود آب، انرژی و زمین های قابلکشت از سوی دیگر، روش های سنتی کشاورزی دیگر پاسخگوی نیاز غذایی جمعیت جهان نیست و از این رو راهبردکشاورزی و دامپروری هوشمند بسیار مورد توجه برار گرفته است. در این میان حوزه اینترنت اشیاء (IoT) و برنامه های کاربردی بر مبنای آن نقشی محوری در کشاورزی و دامپروری هوشمند بر عهده دارد و ارایه راهکارهای مبتنی بر IoT،نهایتا به ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان و کشاورزان می انجامد. از سوی دیگر کشاورزی هوشمند منجر به کاهشهزینه ها و ذخیره منابع مالی و زمانی کشاورزان خواهد شد. بنابراین بکارگیری اینترنت اشیاء برای صنعت کشاورزی ودامپروری، به کشاورزان و دامداران در بهبود عملکرد و بازده بیشتر کمک خواهند کرد. با استقرار اینترنت اشیاء،کشاورز و دامدار می تواند از طریق حسگرهایی که برای تعیین رطوبت خاک، پیش بینی شرایط جوی، میزان رشد گیاه،وضعیت خاک، وجود آفات و یا بیماری در گیاهان، در مزرعه و گلخانه، وضعیت سلامت دام و شرایط مکان نگهداری، ازراه دور و با استفاده از تلفن هوشمند اطلاعات مناسب را در قالب گرافیکی و یا ویدیویی دریافت و اقدامات و تصمیماتلازم را اتخاذ نماید. در این مقاله به بررسی کشاورزی و دامپروری هوشمند، چالش ها و تکنولوژی های هوشمند درکشاورزی، دامداری، مرغداری و گلخانه های هوشمند پرداخته ایم.کلیدواژه ها
کشاورزی و دامپروری هوشمند، اینترنت اشیا، (IoT)، حسگر، مرغداری، گلخانهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.