نقش اکوتوریسم در توسعه پایدار شهری با تاکید بر پایداری زیست محیطی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_0863
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 339
نویسندگان
کارشناسی ارشد کشاورزی گرایش اگرواکولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، ایران
چکیده
در سال های اخیر آسیب های محیطی موجب تاکید بر اصول توسعه پایدار شده است و بحث پایداری به عنوان رویکردنوین در برنامه ریزی توسعه مورد توجه قرار گرفته است، به طوری که به عنوان پارادیمی غالب در برنامه ریزی ایفاینقش می کند. امروزه پایداری به نحو گسترده ای به عنوان رویکردی اساسی و مهم برای هر نوع توسعه خصوصا توسعهگردشگری پذیرفته شده است. اکوتوریسم شکل پایدار گردشگری مبتنی بر طبیعت است، که تمرکز اصلی آن بر تجربه ودرک طبیعت و یادگیری دوباره آن می باشد و مدیریت آن به نحوی که پیامدهای منفی حاصل از آن ناچیز و منافع آنبرای جوامع محلی حداکثر باشد. از آنجا که شالوده اکوتوریسم بر توان های طبیعی استوار می باشد، بنابراین می باید درحفاظت از ویژگی های طبیعی نقش فعال و موثر داشته باشد. هدف از این پژوهش بررسی نقش اکوتوریسم در توسعهپایدار شهری با تاکید بر پایداری زیست محیطی می باشد. روش تحقیق حاضر توصیفی – تحلیلی و نحوه گردآوریاطلاعات، استفاده از اسناد کتابخانه ای می باشد. در نهایت به ارائه پیشنهادات در خصوص دستیابی به پایداری زیستمحیطی اقدام می گردد.کلیدواژه ها
اکوتوریسم، توسعه پایدار شهری، پایداری زیست محیطی، گردشگری پایدارمقالات مرتبط جدید
- اثر تحریم و تکانههای اقتصادی بر تولید خرما در استان بوشهر
- بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر توسعه صادرات خرمای استان سیستان و بلوچستان
- تحلیل فضایی عوامل موثر بر تولید نخلستان های مناطق منتخب استان هرمزگان
- تحلیل کارایی و عوامل موثر بر مصرف آب نخلستانهای مناطق منتخب استان هرمزگان
- بررسی روند کارایی با رویکرد ترکیبی تحلیل پنجره ای
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.