شناخت پتانسیل های گردشگری و خاصیت آب درمانی آبگرم پوراف شهرستان جاسک
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_0706
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2021
نویسندگان
مدیر پژوهش سرای دانش آموزی شهرستان جاسک
دانش آموز پایه هشتم دبیرستان نمونه دولتی عترت شهرستان جاسک
دانش آموز پایه هشتم دبیرستان نمونه دولتی عترت شهرستان جاسک
چکیده
چشمهه ای آبگرم و معدنی از جمله زیباترین جاذبه های زمین گردشگری در سراسر دنیا می باشند که سهم زیادی درصنعت گردشگری برخی کشورها دارند. آبگرم پوراف به عنوان تنها آبگرم ساحلی در دنیا است که می تواند به جذبگردشگران، درآمدزایی و آب درمانی منجر شود. مطالعه ی حاضر از نوع توصیفی–تحلیلی می باشد که طی آن نمونه آبگرمپوراف جهت آنالیز و تعیین اینکه از چه موادی تشکیل شده و هر کدام از این مواد چه خاصیتی برای انسان و درمانبیماری ها دارد به آزمایشگاه ارسال شد، در این تحقیق از روش مشاهده و مصاحبه و آزمایش نمونه آبگرم برای جمع آوریاطلاعات استفاده شد که محقق با حضور در محل و اندازه گیری دمای آبگرم و مصاحبه با افراد قدیمی جاسک و همچنیننمونه گیری از آب و خاک و ارسال آن به آزمایشگاه اقدام به جمع آوری اطلاعات نمود. بهترین زمان برای استفاده از آبگرمساحلی روزهای 12 تا 17 هر ماه قمری در دو نوبت سحرگاه و ظهر است که بیشتر مردم برای درمان روز و شب ماهچهاردهم قمری را انتخاب می کنند. دمای آبگرم ساحلی پوراف معمولا بین 57 تا 60 درجه سانتیگراد متغیر است. نتایجآزمایش بر روی نمونه آبگرم نشان میدهد که عناصر مفیدی در آن وجود دارد که برای درمان بیماری های پوستی،رماتیسم و تسکین دردهای مفصلی مناسب است که میتواند منجر به توسعه گردشگری و جذب گردشگران داخلی وخارجی برای آب درمانی شود.کلیدواژه ها
گردشگری، آبدرمانی، آبگرم پوراف، شهرستان جاسکمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.