بررسی تاثیرات صنعت گردشگری بر توسعه پایدار و محیط زیست پارک های جنگلی استان مازندران (مطالعه موردی :پارک جنگلی جوارم سوادکوه)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- کد COI اختصاصی: ICSDA04_0523
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 733
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – مهندسی محیط زیست ، دانشکده مهندسی عمران ،آب و محیط زیست ،دانشگاه شهید بهشتی ،تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی،موسسه آموزش عالی مازیار، مازندران- ایران
چکیده
شکل گیری مناسبات جدید تولید و توسعه زندگی شهرنشینی عوارض خاص خود را به دنبال میآورد ، لذا بشر برای کم کردن اثرات منفی روحی و روانی ناشی از دنیای صنعتی و زندگی فشردهشهرنشینی که روز به روز ابعاد پیچیده و وسیع تری به خود می گیرد، به دنبال بستر و فضاهایطبیعی می گردد. یکی از این بسترها مورد نیاز بشری برای کم کردن اثرات منفی زندگی شهرنشینیو صنعتی امروز پارک های جنگلی می باشد اهمیت موضوع گردشگری در سال های اخیر و جذبگردشگر و بدست آوردن درآمد های حاصل از صنعت گردشگری اهمیت حفظ منابع را بیش از پیشمشخص می کند . پارک جنگلی جوارم یکی از مناطق نمونه گردشگری می باشد که در مسیر جادهتهران - فیروز کوه ما بین شهر زیرآب و شیرگاه قرار دارد. در پژوهش حاضر گونه های گیاهی وجانوری پارک جنگلی جوارم مورد مطالعه قرار گرفته و پیشنهاداتی در راستای توسعه پایدار صنعتگردشگری آن ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
پارک جنگلی جوارم، توسعه پایدار گردشگری، محیط زیست، گونه های گیاهی، گونه های جانوریمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.