بررسی اثر بستر کشت کوکوپیت – ورمی کمپوست (50:50) بر خصوصیات جوانه زنی چند رقم شب بو در شرایط گلخانه ای

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
  • کد COI اختصاصی: ICSDA04_0464
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 380
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی بهروز

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش اگرواکولوژی، دانشگاه ازاد اسلامی مشهد واحد گلبهار

سجاد رضایی قشمی

کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش اگرواکولوژی، دانشگاه ازاد اسلامی مشهد واحد گلبهار

چکیده

انتخاب یک بستر کشت مناسب و صحیح برای رسیدن به کیفیت بالای گیاهان فصلی یک فاکتور مهم در تولید محصولبه شمار می آید. هدف از انجام تحقیق کاربردی حاضر بررسی اثر بسترکشت کوکوپیت – ورمی کمپوست (50:50) برخصوصیات جوانه زنی چند رقم شب بو در شرایط گلخانه ای بود که به صورت تجربی انجام شد. روش گردآوری اطلاعات بهصورت آزمایشگاهی بوده است که داده های استخراج شده با استفاده از نرم افزار Mstat-C مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که؛ بستر کشت کوکوپیت- ورمی کمپوست (50:50) تنها در زمینه درصد جوانه زنیوضعیت مطلوب تری بهتری نسبت به دو بستر کشت کوکوپیت و ورمی کمپوست خالص داشت. در زمینه های ارتفاعبوته، وزن ریشه، وزن خشک ریشه، وزن خشک گیاهچه و گیاه شب بو در شرایط آزمایشگاهی بستر کشتورمی کمپوست عملکرد بهتری را نسبت به بستر کشت کوکوپیت و کوکوپیت- ورمی کمپوست (50:50) داراست ونیز در زمینه های طول ریشه، وزن گیاهچه و سرعت جوانه زنی بستر کشت کوکوپیت عملکرد بهتری را نسبتبه بستر کشت ورمی کمپوست و کوکوپیت- ورمی کمپوست (50:50) دارا می باشد.

کلیدواژه ها

بستر کشت، ورمی کمپوست، کوکوپیت، شب بو، شرایط گلخانه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.