تاثیر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر عملکرد توت فرنگی رقم سلوا در شرایط کشت هیدروپونیک
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای
- کد COI اختصاصی: HYDROPONICS01_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2210
نویسندگان
مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
استاد دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت
چکیده
تغذیه مناسب یکی از راههای رسیدن به تولید محصولی اقتصادی است. تأمین به موقع عناصر غذایی مورد نیاز گیاه، سبب افزایش عملکرد میوه می شود و یکی از عوامل مهم و کلیدی در افزایش عملکرد گیاهان، افزایش درصد تشکیل میوه و افزایش وزن میوه است [2]در کشت هیدروپونیک مدیریت محلول غذایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . با توجه به تأثیر عناصر کم مصرف مانند بر (B) و روی (Zn) در تشکیل میوه، انتظار میرود با تامین این عناصر در مرحله گرده افشانی طول عمر تخمک افزایش و گرده افشانی مؤثر، طولانی تر شود و به این ترتیب درصد تشکیل میوه افزایش یابد. هدف از این پژوهش افزایش محصول با استفاده از محلول پاشی سولفات روی(100mg/l و 200) و اسیدبوریک (1500mg/l و 300) بر گیاه توت فرنگی می باشد. بوته های دختری ریشه دار شده رقم سلوا در اواخر شهریور 1387در گلخانه هیدروپونیک واقع در صدرا- شیراز کشت شدند. طرح آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار انجام شد. داده ها به کمک نرم افزار MSTATC تجزیه آماری شدند و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح احتمال 5 درصد انجام گرفت.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.