بررسی خواص ساختاری، نوری و فتوکاتالیستی نانوذرات تیتانیای دوپ شده با نئوبیوم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی مواد
  • کد COI اختصاصی: NCOMAE03_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 554
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم علمی

کارشناسی مهندسی مواد و متالورژی مواد دانشگاه ملایر دانشکده فنی مهندسی

بهزاد کوزه گر کالجی

دانشیار مهندسی موادومتالورژی مواد دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه ملایر

مهتاب گرگانی

کارشناسی ارشد مهندسی مواد سرامیک مواد دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر

چکیده

در این پژوهش نانوذرات تیتانیای خالص T و نانوذرات تیتانیا در حضور دوپنت نئوبیوم TN کلسینه شده در دماهای 450 و 550 درجه سانتی گراد به روش هیدروترمال سنتز شد . مشخصه یابی مواد سنتز شده با پراش اشعه ایکس XRD، آنالیز طیف سنجی UV –Vis و آنالیز میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی FE-SEM به عمل آمد. بررسی ها در آنالیز طیف سنجی بهترین شرایط فتوکاتالیسیتی مربوط به نمونه ی سنتز شده در حضور دوپنت TN کلسینه شده در دمای 450 درجه سانتی گراد بوده است. تصویر میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی مربوط به این نمونه اندازه ذرات 38 نانومتر را نشان داد.

کلیدواژه ها

دی اکسید تیتانیوم، فعالیت فتوکاتالیستی، اکسید نئوبیوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.