ساخت و بررسی خاصیت فوتوکاتالیستی نانوکامپوزیت های مغناطیسی CuFe2O4/ZnO و NiFe2O4/ZnO
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی مواد
- کد COI اختصاصی: NCOMAE03_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 673
نویسندگان
کارشناسی ارشد فیزیک حالت جامد، فیزیک دانشکده علوم دانشگاه ملایر
استادیار گروه فیزیک دانشکده علوم دانشگاه ملایر
چکیده
در این تحقیق نانو کامپوزیت های NiFe2O4/ZnO و CuFe2O4/ZnO به روش هم رسوبی تهیه شدند. برای بررسی ساختار، میکرو ساختار و ویژگی های مغناطیسی نمونه ها از دستگاه های XRD ،SEM و VSM استفاده شد. همچنین خاصیت فوتوکاتالیسیتی نمونه ها وجود ندارد و ساختار آن ها بلوری است. تصاویر میکروسکوپ الکترونی SEM نشان داد که نمونه های تهیه شده در مقیاس نانو هستند. منحنی های پسماند نمونه ها نشان داد که مغناطیس اشباع و وادارندگی کامپوزیت Ni Fe2O4/ZnO نسبت به نمونه ها CuFe2O4/Zno بیشتر و به ترتیب برابر emu/g 14 و Oe 357 است. نتایج فوتوکاتالیستی نانوپودرها برای از بین بردن آلاینده ی رنگی قرمز کنگو نشان داد که نانوکامپوزیت Ni Fe2O4/ZnO بیشترین تخریب را داشته است.کلیدواژه ها
همرسوبی، اکسید روی، فریت، فوتوکاتالیستیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.