تهیه مدل سه بعدی پستهای انتقال و فوق توزیع برق با استفاده از سیستم UAV وعکس برداری هوایی با پهباد
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته تحلیل فضایی(سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین
- کد COI اختصاصی: GISLS03_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 913
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد RS-GIS دانشگاه آزاد اسلامی یزد
عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چکیده
پستهای انتقال و فوق توزیع برق یکی از اجزای شبکه انتقال برق است که لازم است مطابق دستورالعمل های شرکت توانیر اطلاعات مکانی و توصیفی آن در سیستم GIS برق های منطقه ای موجود بوده تا بخشهای مختلف از جمله برنامه ریزی، طرح و توسعه و بهره برداری بتوانند از اطلاعات و تحلیلهای مرتبط با پستها و تجهیزات آن بهره مند گردند. تجهیزات موجود در پستهای برق به فاصله کم و به شکلی پیچیده در کنار هم قرار گرفته اند که برذاشت مکانی آنها با استفاده از روشهای معمولی نقشه برداری مانند استفاده از دوربین نقشه برداری در برقراری دید بین دوربین و تجهیز بسیار سخت و گاها غیر ممکن است. همچنین استفاده از گیرنده های GPS با وجود میدانهای الکتریکی و مغناطیسی در داخل محوطه تجهیزات برداشت مکانی را با خطا مواجه می سازد. بنابراین استفاده از روشهای سنجش از دور و فتوگرامتری می تواند تا حدود زیادی ضمن رعایت مسائل ایمنی در برداشت اطلاعات مکانی تجهیزات به کمک نقشه بردار بیاید و از بین انواع تصاویر سنجش از دور با توجه به دقت و فاصله کم تجهیزات بهترین تصاویر ، تصاویر اخذ شده توسط یک سیستم UAV یا پهباد می باشد. تا ضمن برداشت اطلاعات مکانی تجهیزات بتوان تصاویر ارتوفتو و همچنین مدلی سه بعدی از تجهیزات پستها ارائه نمود.کلیدواژه ها
ایستگاه فوق توزیع برق، مدل سه بعدی، تجهیزات پست،UAV، .GISمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.