تاثیر الگوی آموزش نامه بر ارزشیابی مربیان و دانشجویان اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی همدان
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور
- کد COI اختصاصی: ARCIORSMED02_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 431
نویسندگان
استادیار، گروه اتاق عمل، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، همدان، ایران
مربی گروه اتاق عمل – دانشکده پیرا پزشکی – دانشگاه علوم پزشکی همدان
چکیده
مقدمه : آموزش دانشجویان گروه پزشکی یکی از مراحل آموزش بالینی است که بدلیل عدم الگوی مناسب ارزشیابی ،سبب عدم مهارت بالینی دانشجویان می گردد. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر بکارگیری الگوی ترکیبی پورت فولیو و ارزشیابی 360 درجه ای بر ارزشیابی مربیان و دانشجویان اتاق عمل دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام گردیده است .روش کار : مطالعه از نوع توصیفی– تحلیلی است که بر روی 6 نفر از پرسنل اتاق عمل که در یک فیلد جراحی متبحر بودندو25 نفرازدانشجویان اتاق عمل که کارآموزی در عرصه داشته اند به صورت سرشماری انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات شامل چک لیست ارزیابی مهارت بالینی در فیلدهای تخصصی اتاق عمل بود که توسط گروه ارزیابی کننده (دانشجو ،مربی ناظر ،مربی حرفه ای) بررسی شدند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss-16 وآزمون Tزوجی استفاده شد.نتایج: با توجه به آزمون T زوجی بین میانگین ارزشیابی بالینی دانشجویان و مربیان (ناظر و حرفه ای )بر اساس پورت فولیو و ارزیابی 360درجه در اتاق های عمل جراحی ارتوپدی ،شکم ؛فک و صورت ، اعصاب و ENT با انحراف معیار 0.59 و T زوجی 21.36 با 95% اطمینان و P=0.03اختلاف معنی داری مشاهده گردید. نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده و اختلاف معنی داری که بین نتایج ارزشیابی بالینی دانشجویان و مربیان (ناظر و حرفه ای ) بدست آمد، پیشنهاد می گردد استفاده از این الگو در بکارگیری مربیان حرفه ای در دستور کار کارآموزی ها و کارورزیهای بالینی دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور قرار گیردکلیدواژه ها
پورت فولیو- ارزشیابی – 360درجهمقالات مرتبط جدید
- جایگاه زنان در بسط دانش سنتی حفاظت از محیط زیست
- مروری بر مدیریت دیابت درشرایط بحران با تاکید بر آموزش خود مراقبتی
- مروری بر تاثیر آموزش بکارگیری تجهیزات حفاظت فردی بر میزان اضطراب شغلی پرستاران شاغل در بخ شهای مراقبت ویژه کووید- ۱۹
- مروری بر تاثیر آرام سازی پیشرونده عضلانی بر میزان استرس و اضطراب بیماران
- حساسیت اخلاقی و عوامل موثر بر آن: یک مقاله مروری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.