آسیبشناسی و نقد فرهنگ دانشگاهی و اخلاق پژوهش از منظر فارسی آموزان خارجی مقیم ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فرهنگ دانشگاهی
  • کد COI اختصاصی: ACULTURE02_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد امین ناصح

زهرا استاد زاده

چکیده

آداب کسب و نشر دانش، ترکیب موزونی از ارزش ها و هنجارهاست. خوشبختانه ایران از نگاه اغلب فارسی آموزان خارجی مقیم داخل به لحاظ تعداد قابل افراد تحصیل کرده، کشوری توسعه یافته در منطقه محسوب می شود؛ چراکه تعداد دانش آموختگان یک جامعه، شاخصی برای رشد و توسعه محسوب می شود. علی القاعده محرک اصلی تولید و بسط دانش، باید کنجکاوی مثبت به جهت درک ذات علم باشد که در بین اغلب استادان پیشکسوت در دانشگاه های ایران با رعایت آداب و اخلاق آن ملازم بوده است ولی در سال های اخیر همسو با تغییر رویکرد دانشگاه ها به سمت و سوی درآمدزایی و بازار، روابط فیمابین استاد و دانشجو دچار تحولاتی شده که در این مقاله، بخشی از این نگرانی ها از منظر فارسی آموزان خارجی مقیم ایران که لااقل برای دو سال در ایران حضور داشته اند، در قالبی روایی منعکس شده است. مقاله حاضر، نتایج یک مطالعه علمی راجع به نگاه انتقادی زبان آموزان خارجی مقیم تهران نسبت به وضعیت فرهنگ دانشگاهی و اخلاق پژوهش است که از رهگذر تحلیل پرسشنامه مربوط حاصل شده و به شرح ذیل گزارش می شود.

کلیدواژه ها

فرهنگ دانشگاهی، اخلاق پژوهش، تحلیل انتقادی، فارسی آموزان خارجی مقیم ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.