ارتباط مدیریت استعداد با سبک های رهبری مربیان برترزن شنای ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تکنیک های توسعه پایدار در مدیریت و مهندسی صنایع با رویکرد شناخت چالش های دائمی
  • کد COI اختصاصی: SDTIM01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرناز دیزانی مکتبی

دانشجوی دکترا مدیریت ورزشی علوم و تحقیقات

فیروزه دیزانی مکتبی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه اسلامشهر

مینا سلطانی

دانشجوی دکترا مدیریت ورزشی علوم و تحقیقات

فهیمه محمدحسن

دانشجوی دکترا مدیریت ورزشی علوم و تحقیقات

مریم رحمانی

دانشجوی دکترا مدیریت ورزشی علوم و تحقیقات

چکیده

هدف اصلی این نوشتار، تعیین ارتباط مدیریت استعداد با سبک های رهبری مربیان برتر شنای ایران می باشد. این پژوهش بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از طریق پرسش نامه مدیریت استعداد با پایایی آلفای کرونباخ 86/0 و پرسش نامه سبک های رهبری LSS با پایایی آلفای کرونباخ91/0 انجام گردیده است. جامعه آماری این پژوهش 35 نفر مربی برتر شنای زن ایران می باشد. تحقیق حاضر از نوع همبستگی است که به شکل میدانی اجرا می گردد. جهت توصیف متغیرهای تحقیق از شاخص های آمار توصیفی مانند میانگین، فراوانی و درصد فراوانی و در آمار استنباطی، از آزمون t تک نمونه، آزمون خی دو،آزمون فریدمن ، ضریب همبستگی پیرسون ، اسپیرمن ، فی کرامر و معادلات رگرسیون چندگانه استفاده گردیده است. لازم به ذکر است پردازش های آماری با استفاده از نرم افزار SPSS-20 انجام شده است. به طورکلی نتایج تحقیق نشان داد که میزان مدیریت استعداد مربیان برتر شنای ایران بیشتر از میانگین معیار است و بالاترین سبک رهبری مورد استفاده آنها سبک آموزش و تمرین وکمترین سبک رهبری سبک آمرانه،می باشد . در بررسی ارتباط معنادارآماری بین ابعاد سبک رهبری با مدیریت استعداد ، تنها ارتباط معنادار آماری بین سبک آموزش و تمرین با مدیریت استعداد (r=0/294 )حاصل شد و همچنین در بررسی ارتباط معنادارآماری بین ابعاد مدیریت استعداد با سبک رهبری ، تنها ارتباط معنادار آماری بین سبک رهبری با انتخاب استعداد (r=0/486 )و ارتباط معنادار آماری بین سبک رهبری با رشد و توسعه استعداد (r=0/321 ) به دست آمددر سطح (0/05=α) . ودر بررسی ارتباط بین ابعاد مدیریت استعداد با ابعاد سبک رهبری ، ارتباط معنادار آماری بین سبک آموزش و تمرین با جذب استعداد (r= 0/288) ، آموزش و تمرین با انتخاب استعداد(r=0/47)،دموکراتیک باانتخاب استعداد(r=0/47)، حمایتی با انتخاب استعداد (r=0/38 )، بازخورد مثبت با انتخاب استعداد (r=0/263 )، آموزش و تمرین با رشد استعداد (r=0/359 )، حمایتی با رشد استعداد (r=0/272 )و بازخورد مثبت با رشد استعداد(r=0/25 )حاصل شدو طبق نتیجه رگرسیون چند گانه، سبک رهبری آموزش و تمرین پیش بینی مناسبی برای مدیریت استعداد است.(در سطح 0/05=α).بنابراین نتایج به دست آمده می تواند به دیگر مربیان شنا برای انتخاب سبک رهبری مناسب در اجرای هر یک از ابعاد مدیریت استعدادبرای رسیدن به موفقیت بیشتر کمک کند.

کلیدواژه ها

مدیریت استعداد، سبک رهبری، مربی، شنا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.