تفاوت ساب النبی با توهین به مقدسات

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی، مدیریت و معارف اسلامی
  • کد COI اختصاصی: DINCONF03_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5551
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن افتخاری

مدرس دانشگاه

چکیده

آنچه امروزه جهان بشری به شدت به آن نیازمند است، تعامل و گفت وگوی ادیان در جهت کم کردن فاصله های موجود بین ادیان، تالیف قلوب پیروان آنها و یکسو نمودن حرکت انسانها به سوی سعادت است. بر همین اساس، قرآن کریم خطاب به پیامبر می فرماید: ما تو را برای همه انسانها مبعوث کردیم (سبا28/ )؛ چرا که جهانی بودن تعلق آن به همه انسان ها، از هر نژاد، مکان و آیینی، از ویژگیهای منحصر به فرد شریعت مقدس اسام است.در این پژوهش با بررسی مبانی وادله در فقه امامیه به دست می آید که اهانت به مقدسات ادیان الهی غیر از دین اسام هم، حرام و از گناهان کبیره به شمار میرود و باید مناسبات مسلمانان با غیر مسلمانان مبتنی بر احترام، مهرورزی، مدارا و تسامح دینی، آزادی فکر و بیان، مخاطب شناسی و آشنایی با زبان و متونمقدس دیگر ادیان و همزیستی مسالمت آمیز باشد.

کلیدواژه ها

اهانت، مقدسات، ادیان الهی، اسلام.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.