ارتباط آنلاین مشترکان برق از طریق SMS در شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه (شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی علوم و تکنولوژی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: TECHSD05_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید عزیزی

کهگیلویه ایران

چکیده

هدف از این تحقیق، بررسی برنامه اپلیکیشن که به صورت آنلاین یا از طریق پیامک به عنوان مرکزی مناسب برای پاسخگویی به درخواستهای مشترکین برق، به خصوص پاسخگویی بهتر در خاموشی های بی برنامه و با برنامه می باشد. در این پژوهش، روش تحقیق به صورت توصیفی - تحلیلی از نوع کاربردی و روش جمع آوری اطلاعات به صورت آزمایشی بوده است. به طور کلی آلودگی صوتی - شنیدن صدای زنگ تلفن ثابت در گوش مشکلی است که برخی از ما با آن مواجه شده ایم که بسیار آزاردهنده و عصبی کننده است. در صورتی که صدای زنگ کوتاه باشد، قابل تحمل است اما اگر این صدا بلند، مداوم و پشت سر هم باشد باعث آزار و اذیت انسان میشود. نتایج حاصل از این تحقیق، نشان داده است که آلودگی صوتی شدید به سلولهای مویی گوش داخلی آسیب میزند. قرارگیری مداوم بیش از 30 دقیقه در معرض سروصدای شدید، ممکن است عواقب جبران ناپذیری برای گوش داشته باشد؛ لذا برای کاهش ناراحتیهای گوش که اغلب با سردرد و سرگیجه همراه است، از برنامه اپلیکیشن که به صورت آنلاین یا از طریق پیامک استفاده میگردد. در حال حاضر در شبکه توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، اپلیکیشن که به صورت آنلاین یا از طریق پیامک، ارتباط اپراتور اتفاقات شبکه پاسخگویی به تماس مشترکین را انجام میدهد که تماسهای تلفنی طولانی و زمانبر و اشغال مداوم خط برای سایر مشترکان بود؛ پس برای کاهش آلودگی صدا - صدای زنگ تلفن، تماس و صحبتهای طولانی از برنامه اپلیکیشن که به صورت آنلاین یا از طریق پیامک استفاده میکنیم که این عمل سبب کاهش آلودگیهای صوتی و ناراحتی های گوش میشود. در حال حاضر برنامه مزبور، به صورت آزمایشی در شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه راه اندازی شده است.

کلیدواژه ها

آلودگی صوتی، صدا، صدای ناشی از شغل، افت شنوایی ناشی از صدا.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.