کاربرد داده کاوی در اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی علوم و تکنولوژی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: TECHSD05_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1797
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شادی لنگری

عضو هیات علمی، گروه کامپیوتر، موسسه آموزش عالی دانشگاه اشراق بجنورد

مینا مدرسی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، موسسه آموزش عالی دانشگاه اشراق بجنورد

سیما سنگ سفیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، موسسه آموزش عالی دانشگاه اشراق بجنورد

محمد فتحی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، موسسه آموزش عالی دانشگاه اشراق بجنورد

چکیده

حجم زیاد داده های تولید شده توسط اینترنت اشیاء ( ×( IOTبعنوان ارزش بالای کسب و کارها محسوب می شود و الگوریتم های داده کاوی را می توان در اینترنت اشیاء برای استخراج اطلاعات پنهان از داده ها بکار برد . ما در این مقاله یک روش سیستماتیک برای بررسی داده کاوی از دیدگاه دانش ، دیدگاه فنی و دیدگاه کاربردی شامل طبقه بندی ، خوشه بندی ، تحلیل وابستگی ، سریهای زمانی و داده های خارج از محدوده ارائه می دهیم. و آخرین نمونه بکار رفته نیز بررسی میشود. همانطور که ابزارها و دستگاه های بیشتری به اینترنت اشیاء متصل می شود ، حجم زیادی از داده باید تجزیه وتحلیل گردد ، آخرین الگوریتم ها باید برای اعمال به داده های عظیم ، تغییر و تعریف شود. ما این الگوریتم ها ، چالشها و مسائل تحقیق کیفی را بحث و بررسی کردیم . سرانجام یک سیستم داده کاوی بزرگ پیشنهاد گردید

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، بزرگ داده ،داده کاوی،مدل های داده کاوی ،وب سایت جعلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.