شایسته سالاری محور تحقق ارتش پیشرفته ی تراز نظام اسلامی در گام دوم انقلاب
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش «گام دوم انقلاب پیشرانها، چالشها و الزامات تحقق در نیروی هوایی ارتش»
- کد COI اختصاصی: SPRCR01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2327
نویسندگان
استادیار مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
استادیار مدیریت دولت ی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستار ی
دانشجوی دکتری هوافضای دانشگاه تهران و مدرس دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
چکیده
شایسته سالاری و سپردن حکومت به دست صالحان یک واقعیت و اصل عقلایی و قرآنی است. و از جمله عوامل و ملاک های مهم در اداره نظام اسلامی است به اعتقاد فرماندهی معظم کل قوا، مدیریت و نیروی انسانی خوب معجزه می کند و لازمه تحقق مسئولیت، ساخت نیروی انسانی لایق، صالح، مدیر و چابک است. معظم له، در بیانیه گام دوم انقلاب؛ مهم ترین ظرفیت امیدبخش کشور را نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی بیان فرمودند و مدیران کارآمد و پرانگیزه و خردمند را حلال مشکلات کنونی کشور دانستند. هدف این پژوهش طراحی الگوی شایستگی فرماندهان ارتش ج.ا.ا بر اساس اندیشه معظم له است. بدین منظور بیانات، احکام و فرامین فرماندهی معظم کل قوا از سال68 الی 96 با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی، مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت و الگوی شایستگی فرماندهان ارتش ج.ا.ا شامل 8 حوزه اصلی؛ شایستگی های اعتقادی و اخلاقی، ارزشی و آرمانی، بینشی و بصیرتی، انقلابی و جهادی، محوری، فرماندهی و رهبری، مدیریتی و شخصیتی و رفتاری استخراج و طراحی شد. الگوی منبعث از اندیشه فرماندهی معظم کل قوا که ریشه در مبانی اصیل اسلامی دارد، نگاه همه جانبه به ابعاد انسانی، سازمانی، تعالی معنوی و مادی دارد و مبانی اعتقادی، ارزشی، انقلابی و جهادی نقطه قوت و ویژگی استثنایی این الگو است که آن را از الگوهای موجود متمایز می کند.کلیدواژه ها
شایسته سالاری، شایستگی، فرماندهی، اندیشه، گام دوم انقلابمقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.