اسرائیل و جریان سازی اسلام هراسی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی
  • کد COI اختصاصی: QURANIC11_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1084
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرجس شهیدی

مقطع ارشد رشته علوم قرآنی دانشکده علوم قرآنی تهران

چکیده

در پی توطئه دشمنان اسلام، به رهبری اسرائیل و مستشرقان یهودی، به عنوان اتاق فکر این جریان و آمریکا به عنوان مجری و پشتیبانی از جهت سوق الجیشی و برجسته کردن اقدامات خشونت آمیز برخی گروه های افراطی با نام اسلام، شاهد پیدایش و گسترش اصطلاحی نوپدید به نام اسلام هراسی ، در عصر حاضر می باشیم که از سال 1997 به بعد با تبلیغات گسترده رسانه های غربی برای پیوند زدن اسلام با خشونت و ترور، رواج یافت. و سعی در معرفی اسلام به عنوان یک تهدید برای تمام دنیا گردید. و این مساله ای است که قلب هر مسلمان متعهد را به درد می آورد. ایجاد هراس از دینی الهی و توحیدی، دینی کامل و جامع، دینی با برنامه و انسان ساز، دینی اخلاق مدار و عدالت محور، دینی تحریف نشده و پویا و خاتم ادیان آسمانی و دین مهربانی. آری، مسلما این تفکر منفی به دین مبین اسلام چیزی نیست جز یک بیماری خطرناک که به جان ملل جهان انداخته شده. که برای درمان آن، پیش از هر چیز، نیاز به شناخت کامل این پدیده می باشد. لذا در مقاله حاضر سعی شده تا با بررسی دقیق تر این موضوع، با روشی تحلیلی به نتایج مثبتی در این زمینه دست یابیم. در این راستا، پس از تعریف واژه اسلام هراسی براساس مصادیق آن و تحلیل و بررسی علل و عوامل ایجاد آن و معرفی عاملان و جریان سازان این اندیشه در جهان و اهداف و ابزار آنها، به نتایجی در رابطه با راه های مبارزه با این تفکر منفی و زدودن آن از اذهان جهانیان، دست یافتیم، از جمله: ضرورت اتحاد و یکپارچگی و تعامل هرچه بیشتر مسلمانان و معرفی صحیح این دین به دنیا از طرق مختلف و با استفاده از ابزار روز دنیا .

کلیدواژه ها

اسلام هراسی، اسرائیل، غرب، تروریسم، اسلام گرایی، بنیادگرایی، اسلام ستیزی، رسانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.