تطبیق روح انسان با انگیزش رها شده در هرم مازلو
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی صلح پژوهی
- کد COI اختصاصی: IPCR01_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2267
نویسندگان
کارشناسی مهندسی شهرسازی
چکیده
تشکیل جامعه آرمانی کره زمین، صلح طلبان کره زمین بوده و هست و خواهد بود. برای رسیدن به صلح، بایستی مسئله و موانع رسیدن به صلح پایدار را شناخت و برای هر مسئله، راه حل ارائه داد تا به هدف برسیم. مطابق با آموزه های دینی ادیان، همه هویت انسان را نباید فقط در جسم دانست و اعتقاد به روح ماندگار پس از مرگ، برای اخلاقیات و صلح لازم است. در این نوشتار، تعریف واژه صلح بر پایه هرم ازلو و به معنی رعایت امنیت و احترام انسان ها می باشد. هرم مازلو در ارائه راه حل اخلاقی، ابزار موثری است، چنانکه مازلو می گوید انسان کمال یافته، انسان صلح طلب و اهل معنویات و خداگونه است و علم و دین با کمک همدیگر، باید جامعه آرمانی را بسازند. هدف این مقاله نگاهی جدید و مبتنی بر دین، به هرم مازلو می باشد که در آن، انسان به صورت جسم و روح در نظر گرفته می شود. با استدلال بر مستندات مازلو، سعی در تطبیق روح انسانی در آموزه های دینی، با انگیزش انسانی رها شده در هرم مازلو دارد. بخش اول مقاله، جستجو در اثار مستند خود مازلو است و در پاسخ به این سوال بر می آییم که آیا ساختار جسم و روح را می توان در لحظات تجربه های اوج در انسان خودشکوفا در نظر گرفت و در اینصورت تناقضی با گفته های مازلو بوجود می آید یا خیر. در بخش دوم مقاله، با مطرح کردن انتقادات و اشکالات مستند وارد بر هرم مازلو، توسط اسلام گراها و غیر اسلام گراها، در پاسخ به این سوال بر می آییم که آیا می توان این نگاه جدید، بعضی اشکالات وارد بر هرم مازلو را رفع کرد یا خیر. در نتیجه گیری نهایی دو بخش، به این پاسخ نزدیک می شویم که می توان در جهت ایجاد صلح و ارائه انگیزه ای اخلاقی برای انسان ها، نظریه ای مطرح کرد که روح انسان را همان انگیزش رها شده هرم مازلو در نظر گرفت. اگرچه در استدلالی عامیانه، این موضوع مطرح می شود که برای ایجاد جامعه آرکمانی کره زمین، نمی توان منتظر ماند که علم بشر و دانشگاهیان، وجود روح در انسان را کشف کنند و این یک راه حل پیشنهادی برای حل مسئله اخلاقی صلح، یعنی معرفی انگیزه ای دادم انسان ها است.کلیدواژه ها
هرم مازلو، صلح، انسان خودشکوفا، انگیزش انسانی، جامعه آومانی، روح، تجربه اوجمقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.