سبک رهبری مدیران و خلاقیت کارکنان مطالعه موردی شرکت کلر پارس تبریز

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی،TRIZ ومهندسی ومدیریت نوآوری ایران
  • کد COI اختصاصی: ICIC03_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2208
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جعفر بیک زاد

دکترا تخصصی مدیریت دولتی واستادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

محمد ذوالفقار نژاد

کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک ومدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان

اسماعیل عمران زاده

دانشجوی دکترا مدیریت مالی دانشگاه دولتی آذربایجان وعضو هیات علمی دان

چکیده

هدف مقاله حاضر بررسی رابطه سبک رهبری مدیر ان با خلاقیت کارکنان (عملیاتی،کارشناسان ) در شرکت کلرپارس تبریز می باشد. برای این منظورسبک رهبری مدیران دردوبعد سبک رهبری انسان مدار وسبک رهبری کارمدارتعریف شده و در این راستا، 8 فرضیه تنظیم گردیده است. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش توصیفی و همبستگی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر در دو رده سازمانی،کارکنان عملیاتی 110 نفر و کارشناسان 53 نفر می باشد که با توجه به محدود بودن جامعه آماری کل جامعه آماری به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شده است. برای جمع آوری اطلاعات از دو پرسشنامه؛ پرسشنامه استاندارد رندسیپ که شامل 50 سؤال برای سنجش متغیر خلاقیت و پرسشنامه محقق ساخته رهبری شامل 20 سؤال برای سنجش نوع سبک رهبری مدیران استفاده گردیده است که پس ازسنجش روایی وپایایی دراختیار نمونه آماری قرار گرفت، نتایج تحقیق نشان داده است که بین سبک رهبری کارمدار وخلاقیت کارکنان (عملیاتی و کارشناسان ) در شرکت کلر پارس رابطه معنی داری وجود ندارد، اما بین سبک رهبری انسان مدار و خلاقیت کارکنان (عملیاتی وکارشناسان) رابطه معنی داری وجود دارد و بین میزان ارتباط سبک رهبری انسان مدار و خلاقیت کارکنان زن و مرد شرکت کلر پارس تفاوت معنی داری وجود دارد و بین میزان ارتباط سبک رهبری کارمدار و خلاقیت کارکنان زن و مرد شرکت کلر پارس تفاوت معنی داری وجود ندارد. بین میزان ارتباط سبک رهبری کارمدار و خلاقیت کارکنان عملیاتی باکارشناسان در شرکت کلر پارس تبریز تفاوت معنی داری وجود ندارد. بین میزان ارتباط سبک رهبری انسان مدار و خلاقیت کارکنان عملیاتی باکارشناسان در شرکت کلر پارس تبریز تفاوت معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

سبک رهبری- انسان مدار- کارمدار- خلاقیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.