سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NCNRM02_252
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 229
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کیفیت آب رودخانه بالیخلو در استان اردبیل با استفاده از شاخص های جلبکی
چکیده مقاله:
استفاده از شاخصهای دیاتومی به عنوان ابزاری برای بررسی شرایط اکولوژیکی در سیستمهای آب جاری رو به افزایش است. در این بررسی سعی شد با استفاده از شاخصهای دیاتومی کیفیت آب رودخانه بالیخلو مورد بررسی قرار گیرد. نمونه برداری بصورت ماهانه از 6 ایستگاه رودخانه انجام گرفت. آماده سازی، شناسایی و شمارش میکروسکوپی تاکسونها در آزمایشگاه انجام گرفت و شاخصهای زیستی برای ایستگاه ها محاسبه شد. به طور کلی در این بررسی 75 گونه شناسایی گردید. شاخصهای دیاتومی و شاخص های تنوع گونه ای برای ایستگاه های رودخانه بالیخلو محاسبه گردید. نتایج نشان داد که ایستگاه های رودخانه بالیخلو از نظر شاخص TDI، هیپرتروف و دارای کیفیت بد هستند، اما از نظر شاخص GDI به جز ایستگاه اول که مزوتروف و دارای کیفیت متوسط بود، بقیه ایستگاه ها یوتروف و دارای کیفیت بد بودند. از نظر شاخص تنوع شانون وینر ایستگاه های رودخانه بالیخلو در محدوده بین 3-1 که بیانگر وضعیت کمی آلوده است قرار داشتند. شاخص یکنواختی نیز بین صفر و 0/5متغی6ر بود. بهطور کلی ایستگاه های رودخانه بالیخلو در معرض ورود آلودگیهای مختلف از منابع خانگی، کشاورزی، پرورش ماهی، آبهای گرم معدنی و غیره میباشند که باعث آلودگی و کاهش تنوع گونه ای این رودخانه میشود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCNRM02_252 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/962609/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پناهی میرزاحسنلو، جمیله و رمضان پور، زهره و ایمان پورنمین، جاوید،1398،بررسی کیفیت آب رودخانه بالیخلو در استان اردبیل با استفاده از شاخص های جلبکی،دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست،گنبد کاووس،https://civilica.com/doc/962609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پناهی میرزاحسنلو، جمیله؛ زهره رمضان پور و جاوید ایمان پورنمین)
برای بار دوم به بعد: (1398، پناهی میرزاحسنلو؛ رمضان پور و ایمان پورنمین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی کیفیت آب دشت جهرم از لحاظ آب آشامیدنی
- کاربرد GIS در برنامه ریزی شهری
- اشتغال سبز گامی موثر به سوی کاهش تهدیدات زیست محیطی
- کارآفرینی سبز؛ نگرشی نوین در توسعه اقتصادی (موانع و محرک ها)
- مطالعه و بررسی تجارب باستانی شهر سازی پایدار ایرانی مطالعه ی موردی : شهرسازی دوره ساسانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.