تشخیص هوشمند اسکناس های ایرانی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی نوآوری در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: EECE01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 420
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رستمی

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی، کارشناس فناوری اطلاعات اداره کل کتابخانه های استان ایلام، مدرس گروه کامپیوتر دانشگاه علمی کاربردی ایلام (۱)، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و سایر دانشگاه های استان ایلام

چکیده

با توجه به رشد روزافزون استفاده از ماشین های اتوماتیک و عدم وجود تجهیزات بومی به خصوص در بخش دریافت اسکناس، نیاز به تحقیق و بررسی را در این مورد ضروری دانسته ایم. در سامانه های فعلی تشخیص اسکناس موجود در کشور، از قبیل سورتر های اسکناس و خود دریافتها حتی مراحل آموزش واحد تشخیص، در کشور سازنده انجام گرفته و هیچ گونه دسترسی به نحوه ی آموزش چنین سیستم هایی موجود نمی باشد، به همین دلیل ما ضرورت طراحی یک سیستم بومی را برای اسکناسهای کشور خود بطور کامل لمس نموده ایم و با بررسی پارامترهایی از قبیل قابلیت پیاده سازی عملی، کم هزینه بودن سخت افزارهای مورد نیاز برای ساخت تجاری نهایی محصول و سرعت عملکرد مطلوب اقدام به طراحی یک سامانه مکاترونیکی برای تشخیص اسکناسهای ایرانی نموده ایم. ما در این پروژه با مسائل و موارد متعددی روبرو هستیم، یکی از این موارد پیش رو تهیه یک پایگاه داده جامع می باشد که در آن انواع اسکناسهای رایج و در گردش سیستم پولی کشور می بایست موجود بوده و در ضمن از مجموعه آسیب های رایج برای اسکناس مثل پارگی، دست نوشته و فرسودگی نیز دوری نشده باشد. یکی دیگر از مسائل پیش رو مسئله هزینه تمام شده محصول نهایی می باشد، به همین علت در این پروژه یکی از اصلی ترین اهداف قابلیت پیاده سازی سیستم با سخت افزارهای ارزان قیمت می باشد و در نتیجه همواره کنترل هزینه پیاده سازی سرلوحه طراحی های باید باشد. مورد دیگر مربوط به پیش پردازشهای نرم افزاری رایج و ضروری می باشد که در این پروژه سعی گردیده است که تا حد امکان با کاهش انها یا با جایگزینی روشهای دیگر سرعت عملکرد سیستم بهبود یابد و در این راستا از تکنیکهای مکانیکی و خلاقانه استفاده گردیده است.

کلیدواژه ها

بازشناسی الگو، خصیصه، رهیافت آماری بازشناسی الگو، رهیافت ساختاری بازشناسی الگو، گشتاور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.