الگوی تلفیقیSWOT-QSPM وکاربرد آن درتعیین استراتژی های بهینه دانشگاه علوم پزشکی بم
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA08_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 879
نویسندگان
مدرس دانشگاه پیام نور مرکز بم
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، گرایش مدیریت منابع انسانی
دانشجوی دکتری مدیریت، گرایش تحول، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، گرایش تشکیلات و روش ها
چکیده
این مقاله با موضوع الگوی تلفیقی SWOT-QSPM و کاربرد آن در تعیین استراتژی های بهینه دانشگاه علوم پزشکی بم نوشته شده و همچنین تجزیه و تحلیل SWOT ،جایگزین های استراتژیک با توجه به نقاط قوت ، ضعف ، تهدیدها و فرصت های سازمان مشخص می شوند. نقاط قوت ، ضعف، فرصت ها و تهدیدها پس از تجزیه و تحلیل محیط های درونی و بیرونی تعیین می شوند با این حال تجزیه و تحلیل SWOT، از نظر کمی قابلیت تعیین وزن ها و اثرات عوامل استراتژیک بر روی جایگزین ها را ندارد. این تحقیق بر خلاف بسیاری از مطالعات دیگر فرض وابستگی میان عوامل استراتژیک را در تجزیه و تحلیل خود در نظر می گیرد. اگرچه QSPM ، تقریبا برای هر موقعیتی که SWOT قابل کاربرد باشد، مناسب است . بنابراین تاحدودی ضعف های مربوط به SWOT از طریق QSPM رفع خواهد شد. با توجه به نمودار ماتریس امتیاز نهایی عوامل داخلی و خارجی تعیین می گردد که بر طبق اصول مدیریت استراتژیک، موقعیت استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی بم در منطقه سوم قرار دارد و بر همین اساس، استراتژی های محافظه کارانه (WO) جهت برنامه ریزی توسعه دانشگاه علوم پزشکی بم به کار گرفته می شود. در ماتریس برنامه ریزی کمی ،استراتژی های این منطقه در ترکیبی با استراتژی های دو منطقه احتمالی آن یعنی SO و WT خواهند بود. چون در صورت بهبود شرایط داخل(با فرض ثابت بودن عوامل خارجی) نمره تحلیل ماتریس عوامل داخلی بیشتر از 2.5 خواهد گردید و موقعیت استراتژیک منطقه از وضع محافظه کارانه به تهاجمی((SO تغییر خواهد یافت.همینطور، چنانچه شرایط خارجی حاکم ( با فرض ثابت بودن عوامل داخلی) به سمت بدتر بودن گرایش یابد، نمره ماتریس ارزیابی عوامل خارجی به کمتر از 2.5 رسیده و موقعیت منطقه از حالت محافظه کارانه به حالت تدافعی((WT انتقال می یابد.کلیدواژه ها
استراتژیک، نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها، تهدیدها.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.