بررسی اهمیت نسبی رهبری زهرآگین در تاثیرگذاری برارتباط گریزی و کارگریزی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: SPORTC03_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 738
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسیم باوفا

کارشناس ارشد مدیریت دولتی

نسیم باوفا

کارشناس ارشد مدیریت دولتی

علی فیض الهی

نسیم باوفا

کارشناس ارشد مدیریت دولتی

چکیده

هدف اصلی تحقیق، شناخت تاثیر هر یک از ابعاد رهبری زهرآگین بر رفتارهای ارتباط گریزی و کارگریزی از دیدگاه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل می باشد. روش پژوهش از نوع همبستگی بوده و جامعه آماری شامل کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل می باشد. برای جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه استفاده شد. مطابق فرمول حجم نمونه کوکران، از بین کارکنان این سازمان 115 نفر از میان 165 نفر انتخاب گردید و پاسخ دهندگان با روش نمونه گیری تصادفی ساده گزینش شدند، و به تعداد 103 پرسشنامه تکمیل شده، جمع آوری گردید. روایی پرسشنامه با گرفتن مشاوره از اعضای هیات علمی متخصص در این زمینه تقویت و پایایی پرسشنامه متغیرهای تحقیق با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل ویژگی های جمعیت شناختی از آمار توصیفی استفاده گردید. برای آزمون فرضیه های تحقیق ابتدا برای آگاهی از نرمال بودن متغیرهای از آزمون اسمیرنوف کلموگروف استفاده شد، و سپس از روش رگرسیون ساده خطی برای یافتن تاثیرات بین متغیرهای مستقل و وابسته استفاده گردید یافته های تحقیق نشان می دهد که میزان تاثیرگذاری بین هر یک از ابعاد رهبری زهرآگین و رفتارهای ارتباط گریزی و کار گریزی مثبت و رابطه بین آنها معنی دار می باشد و می توان گفت که بیشترین تاثیر مربوط به بعد رهبری توهین آمیز با رفتارهای ارتباط گریزی و کارگریزی می باشد و کمترین تاثیر را بعد رهبری خودترویجی با این دسته از رفتارها را دارد. و همچنین مشاهده گردید که ابعاد رهبری زهرآگین در تاثیر بر رفتارهای ارتباط گریزی و کارگریزی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان از اهمیت / وزن نسلی یکسانی برخوردار نیستند.

کلیدواژه ها

رهبری زهرآگین، ارتباط گریزی، کارگریزی، اهمیت نسبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.