رابطه تضاد کار خانواده با پایبندی شغلی و کیفیت زندگی کاری در کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی
- کد COI اختصاصی: SPORTC03_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 988
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری
کارشناس ارشد جامعه شناسی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب
دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف تعیین رابطه بین تضاد کار خانواده با پایلندی شغلی و کیفیت زندگی کاری ، در کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران به روش توصیفی از نوع همبستگی انجام شد . جامعه آماری پژوهش را کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران تشکیل داد، که از این تعداد با استفاده از جدول مورگان تعداد 145 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید . ابزار جمع آوری اطلاعات ، سه پرسشنامه استاندارد تعارض کار خانواده کارلسون ( 2000 ) ، پرسشنامه پایبندی شغلی اسپیر و ون کاتش ( 2002 )، پرسشنامه کیفیت زندگی کاری اسپکتور ( 1985 ) بود . به لحاظ استاندارد بودن پرسشنامه ها به روایی صوری و محتوایی پرسشنامه ها اعتماد شد . پایایی پرسشنامه ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای تضاد کار خانواده ( 0.74 ) ، پایبندی شغلی ( 0.71 ) ، کیفیت زندگی کاری ( 0.81 ) برآورد شد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار) و آزمون های آماری کلموگروف اسمیرونف جهت تعیین توزیع طبیعی داده ها استفاده شد و پس از مشخص شدن طبیعی بودن داده ها برای تعیین ارتباط فرضیه ها از ضریب همبستگی پیرسون، استفاده شد. یافته های پژوهش حاکی از آن بود که بین تعارض کار خانواده و پایبندی شغلی، کیفیت زندگی کاری رابطه غیرمستقیم و معنی دار آماری وجود دارد.کلیدواژه ها
تضاد کار خانواده، پایلندی شغلی ، کیفیت زندگی کاریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.