بررسی پیاده سازی زنجیره تامین ناب در سازمان های پروژه محور

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR05_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 858
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد عربی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، پردیس فارابی، دانشگاه تهران، قم، ایران

محمد مردانی شهربابک

دانشیار عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

مهدی فرمانی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، پردیس فارابی، دانشگاه تهران، قم، ایران

محمدرضا محمدخانی

کارشناسی ارشد کارآفرینی، دانشکده پیشرفت، دانشگاه علم و صنعت، تهران، ایران

چکیده

موفقیت سازمان های پروژه محور به طور فزآینده ای با موفقیت زنجیره های تامین آنها گره خورده است و براین اساس ارتقاء و بهبود زنجیره های تامین به عنوان دغدغه اصلی مدیران سازمان ها به شمار می آید. در حال حاضر بهره گیری از رویکردهای نوین ناب در هدایت و مدیریت زنجیره های تامین، موفقیت آن ها را در تضمین اهداف سازمانی به اثبات رسانده است. بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی پیاده سازی زنجیره تامین ناب در سازمان های پروژه محور انجام شده است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی است. جامعه آماری پژوهش شامل کارشناسان و مدیران منتخب قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بوده است که دارای چندین سال سابقه کار در پست های کارشناسی و مدیریتی می باشند. نمونه آماری شامل پنج شرکت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) است که به این منظور از روش نمونه گیری در دسترس استفاده شد. جهت تایید روایی و پایایی پرسشنامه پژوهش حاضر از روایی محتوا و ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید. همچنین از تکنیک دیمتل جهت تعیین روابط و وزن های درونی معیارهای شناسایی شده در رویکرد ناب استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS و EXCEL استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد در کشور پیاده سازی زنجیره تامین ناب برای سازمان های پروژه محور که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) نمونه بارز آن می باشد، در وضعیتی با میزان آمادگی بالا قرار دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تامین، زنجیره ی تامین ناب، سازمان پروژه محور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.