تشریح مدلی برای اینترنت اشیاء به نام SFNC مبتنی بر پروتکل NDN و Fog Computing
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و کاربردها
- کد COI اختصاصی: IOTCONF03_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 707
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان
استادیار دانشکدهی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشیار دانشکدهی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
پیاده سازی اینترنت اشیاء با استفاده از پروتکل های ارتباطی میزبان-میزبان، همانند IP، چالش های زیادی به همراه دارد، که یکی از آنها، وجود دستگاه های ناهمگون در سطوح پایین شبکه است، که از نظر منابع مصرفی دارای محدودیت هستند. در این مقاله، مدلی برای اینترنت اشیاء به نام SFNC تشریح میشود که مبتنی بر شبکه های محتوا-محور NDN و مفاهیم Fog Computing است. این مدل، در واقع توسعه ای از مدل چهار لایه ای است که در آن، با استفاده از پروتکل NDN به عنوان هسته ی شبکه، سعی میشود تا با استفاده از مسیریابی مبتنی بر نام داده ها و بدون توجه به مکان آنها، به چالشهای اینترنت اشیاء پاسخ داده شود و روش امن تر و سرراست تری برای اینترنت اشیاء فراهم شود. همچنین، از مفهوم Fog Computing به عنوان واسطه ای بین حسگرهای سطح پایین اینترنت اشیاء و هسته ی شبکه استفاده میشود و در بالای شبکه، محیط ابری قرار دارد که امروزه جزء اساسی در شبکه های اینترنت اشیاء محسوب میشود. همچنین به منظور ارزیابی، NDN به عنوان هسته ی شبکه، با پروتکل MQTT به عنوان یکی از رایج ترین پروتکلهای اینترنت اشیاء مقایسه میشود و نشان داده میشود که اگرچه MQTT از لحاظ میزان حافظه مصرفی خیلی بهتر عمل میکند، ولی در جنبه های مختلفی، NDN از انعطاف پذیری بالاتری بهره میبرد.کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، NDN، .Fog Computingمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.