بررسی رابطه بین مدیریت داده های عظیم برای توانمندسازی مدیریت دانش در راستای مدیریت ×ارتباط با مشتری (مورد مطالعه کتابخانه های عمومی استان خوزستان)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی بازیابی تعاملی اطلاعات
- کد COI اختصاصی: IIIRC02_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 613
نویسندگان
کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی،کتابدار کتابخانه مرکزی ایلام
دانشجو دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی، رئیس شهرستان کتابخانه های عمومی شهرستان بهبهان
چکیده
کتابخانه به عنوان سازمانی که کیفیت ارائه خدمات آن پیوند نزدیکی با تحقیق و توسعه و مسائل بنیادی علمی و فرهنگی جامعه دارد، نیازمند اتخاذ تمهیدات لازم برای ارائه مطلوب ترین خدمات ممکن است . برقراری ارتباط نزدیک با کاربران و ارائه خدمات شخصی به آنها تحقق اهداف کتابخانه ها در جهت ارائه خدمات کارآمد و اثربخش را به نحو مطمئن تری تضمین می کند. موفقیت در ارتباط با مشتری به طور فزاینده ای به مدیریت دانش بستگی دارد چنان که استخراج دانش در مدیریت ارتباط با مشتری از آنجایی پررنگ ترمی شود که حجم بسیار انبوهی از داده درباره مشتریان، ویژگی های آنان و رفتار آن ها وجود داشته باشد در چنین شرایطی استفاده از الگوریتم ها و فنون کارا برای تحلیل این داده ها امری ضروری می باشد کتابخانه ها نیز مانند سایر سازمان ها خواهان آن هستند که داده های گردآوری شده ازتراکنش های کاربران خود را به قسمت های کوچک تر تبدیل کنند تا بر اساس واقعیت ها اقدام به تصمیم گیری نمایند جامعه آماری کتابداران کتابخانه های عمومی استان خوزستان می باشند.با بررسی مقالات و منابع کتابخانه ای و اینترنتی همچنین با تهیه، توزیع و جمع آوری پرسش نامه پژوهش اطلاعات لازم رابه دست آمده است، از آزمون های آماری کولموگروف اسمیرنف، ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون رگرسیون خطی ساده استفاده شده است نتایج به دست آمده از آزمونهای فوق حاکی از وجود همبستگی بین مدیریت ارتباط با مشتریان، داده کاوی و مدیریت دانش با هم می باشد. همچنین رابطه خطی بین متغیر مستقل و وابسته وجود دارد، به این معنی که کاربرد مدیریت دانش سبب افزایش ارتباط با مشتری (کاربر) درکتابخانه های عمومی می شود.کلیدواژه ها
مدیریت داده کاوی، داده های عظیم، مدیریت دانش، مدیریت ارتباط با مشتری، کتابخانه هایعمومی، استان خوزستانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.