مدلی برای سیستم های اطلاعاتی پشتیبان در زنجیره تامین مبتنی بر معماری سرویس گرا

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی اندیشه های نوین در مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: NNCBM02_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 394
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد جمشیدی

دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، عضو هیات علمی دانشگاه رازی

چکیده

مهم ترین هدف این مقاله ارائه یک مدل برای سیستم های اطلاعاتی پشتیبان زنجیره تامین در سه بخش تامین، تولید و توزیع بر مبنای معماری سرویس گراست. سیستم های اطلاعاتی در زنجیره تامین دارای تنوع و پراکندگی زیادی هستند که همین موضوع ایجاد یک مدل یکپارچه برای آنها را که قابلیت تلفیق داده های پراکنده در بخش های زنجیره تامین را پیچیده و سخت می کند. در این مقاله ابتدا به بررسی مبانی نظری زنجیره تامین شامل تعاریف، تاریخچه و مولفه های اصلی زنجیره تامین پرداخته شده است. سپس مفهوم معماری سرویس گرا بیان شده و مزایای به کار گیری آن در زنجیره تامین توضیح داده شده است. در انتها مدل نهایی تحقیق که شامل 9 بخش زیر است به طور کامل تشریح شده است: 1) زیرساخت فناوری اطلاعات سازمان؛ 2) سیستم اطلاعاتی یکپارچه ذخیره و بازیابی اطلاعات؛3) معماری سرویس گرای مبتنی بر SOAP ، WSDL و UDDI ؛ 4) سیستم های اطلاعاتی پردازش و گزارش گیری داده ها؛ 5) سیستم اجرایی تولید؛ 6) اتوماسیون نیروی فروش؛7) مدیریت ارتباط با مشتری؛ 8) خدمات تحت وب مدیریت زنجیره تامین؛ و9) پورتال مدیریت زنجیره تامین.

کلیدواژه ها

سیستم های اطلاعاتی، زنجیره تامین، معماری سرویس گرا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.