بررسی رابطه کیفیت اطلاعات سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه PMIS با کیفیت تصمیم گیری در سازمان های پروژه محور

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنگره ملی تحقیقات بنیادین در مدیریت اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMACONG01_085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید غیاثی

عضو هیئت علمی، گروه مدیریت بازرگانی، واحد اراک ،دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران

حسین خردمند

مدرس، گروه مدیریت صنعتی، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران

الهام بیگی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگانی، واحد خمین، دانشگاه آزاد اسلامی، خمین، ایران

چکیده

این نوشتار به بررسی رابطه کیفیت اطلاعات سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه PMIS با کیفیت تصمیم گیری در سازمان های پروژه محور می پردازد. استفاده از PMIS در مدیریت چند پروژه ای سبب می شود که مدیران پروژه ضمن دریافت تصویری کامل تر از مراحل متنوع پروژه، بر زمان بندی فعالیت ها اشراف داشته و توانایی برنامه ریزی برای تخصیص منابع در میان پروژه ها، جابجایی امکانات و پرسنل برای افزایش کارآیی مجموعه اجرایی را داشته باشند. تحقیق پیش با هدف ایجاد درک بهتری از عوامل موجود در PMIS در تصمیم گیری های درست درمحیط های چند پروژه ای صورت گرفته است. تحقیق حاضر از نظر هدف، یک تحقیق کاربردی می باشد و از نظر گردآوری داده ها و اطلاعات وروش تجزیه و تحلیل یک تحقیق توصیفی و غیر آزمایشی می باشد که با استفاده از یک پرسشنامه 22 سوالی جهت آزمون فرضیات تحقیق استفاده نموده است. پرسشنامه مزبور بین 92 نفر از مدیران و کارشناسان شرکت گاز استان مرکزی توزیع گردیده و نتایج حاصل از آن برای بررسی چهار فرضیه مورد استفاده قرار گرفت. نتایج تحقیق حاکی از آن است که کیفیت اطلاعات پروژه وتصمیم گیری شایسته به یکدیگر وابسته هستند، رضایتمندی مدیران پروژه از PMIS به میزان استفاده از PMIS بستگی ی دارد، رضایتمندی مدیران پروژه از PMIS به میزان استفاده از PMIS بستگی دارد و استفاده از اطلاعات PMIS بر کیفیت تصمیم گیری تاثیر مثبت دارد

کلیدواژه ها

کیفیت تصمیم گیری، سازمان های پروژه محور ، سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه PMIS

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.