سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنگره ملی نماز و سلامت روان
کد COI مقاله: NAMAZ02_019
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 116
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازشناسی مولفه های اثرگذار نماز در بازدارندگی از آسیب های روانشناختی
چکیده مقاله:
هدف: ارتباط با خالق هستی و اعتقاد به اینکه یک نیروی لایتناهی در همه شرایط همراه با انسان است باعث ازبین رفتن اضطراب، افسردگی، آسیب های اجتماعی، ناامیدی و ناراحتی های خلقی- عاطفی می شود. نماز و گفتگوهای روزانه با خداوند در آدمی این احساس را ایجاد می کند که تا وقتی کسی را برای گفتگو حاضر می بیند زندگی قابل زیستن است به ویژه زمانیکه طرف گفتگو هستی آفرین و مدبر باشد. این احساس موجب مصونیت از بیماری های روانی می شود. لذا باتوجه به اثرگذاری نماز بر بازدارندگی از آسیب های روانشناختی، این مقاله به بررسی مولفه های اثرگذار نماز بر بازدارندگی و پیشگیری از آسیب های روانشناختی می پردازد.روش: روش پژوهش حاضر به شکل توصیفی کتابخانه ای است در گردآوری مطالب در مرحله اول بیش از 100 مقاله مرتبط با سال های 1374 تا 96 بررسی شده است.یافته ها: با توجه به مبانی نظری و نتایج بررسی شده، مولفه های اثرگذار نماز در بازدارندگی از آسیب های روانی به شرح ذیل دسته بندی شد: مولفه های تعادل بخشی در حوزه های رفتاری- شناختی، هیجانی، اجتماعی و اقتصادی. در حوزهی رفتاری- شناختی، به مواردی از قبیل رشد فردی، داشتن هدف، جلوگیری از سوءرفتار، در حوزه ی هیجانی به جلوگیری از بی ثباتی هیجانی، آشفتگی های خلقی،خشم، ترس و افزایش تمرکز؛ در حوزهی اجتماعی به داشتن سازگاری در روابط بین فردی، کاهش ناهنجاری های اجتماعی و رفتارهای ضد اجتماعی، کاهش خودبینی و خودپرستی؛ در حوزهی اقتصادی به دوری از بخل، اجتناب از فساد اداری و بالابردن عملکرد شغلی پرداخته شد.نتیجه گیری: مولفه های اثرگذار نماز که در این پژوهش دسته بندی شد در بازدارندگی از آسیب های روانشناختی تاثیرگزار بود.
کلیدواژه ها:
نماز، سلامت روان، آسيب هاي روانشناختي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949476/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صف آرا، مریم و قاسمی یزدآبادی، مریم،1396،بازشناسی مولفه های اثرگذار نماز در بازدارندگی از آسیب های روانشناختی،دومین کنگره ملی نماز و سلامت روان،تهران،،،https://civilica.com/doc/949476
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صف آرا، مریم؛ مریم قاسمی یزدآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، صف آرا؛ قاسمی یزدآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.