CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

سطح بندی عوامل مدیریت دانش در مدیریت زنجیره تامین پایدار با استفاده ازتکنیک ISM (مطالعه موردی: شرکت نیروگاه شهید سلیمی نکا)

عنوان مقاله: سطح بندی عوامل مدیریت دانش در مدیریت زنجیره تامین پایدار با استفاده ازتکنیک ISM (مطالعه موردی: شرکت نیروگاه شهید سلیمی نکا)
شناسه ملی مقاله: MDMCONF03_183
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

لاله یونسی پنبه چوله - دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت صنعتی، دانشگاه راه دانش بابل، بابل، ایران
حمیدرضا فلاح لاجیمی - استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه مازندران، بابلسر، ایران

خلاصه مقاله:
مدیریت زنجیره تامین پایدار به تازگی توجه بیشتری از جامعه کسب و کار را به خود جلب کرده است و یک مزیت رقابتی در هرسازمان است. این رویکرد باعث توسعه و بهبود عملکرد از طریق افزایش کارایی و کاهش هزینه ها می شود و مدیریت دانش میتواند عامل تعیین کننده برای موفقیت و تداوم سازمان ها در یک بازار رقابتی شود و توانمند سازی مدیریت زنجیره تامین پایداررا به عهده گیرد. مدیریت زنجیره تامین پایدار نیازمند بازنگری در ارتباط با ایجاد منابع نامشهود مانند دانش برای بهبود عملکردشرکت است. بنابراین، مدیریت دانش برای دستیابی به مزیت رقابتی پایدار در مدیریت زنجیره تامین اهمیت حیاتی دارد. با اینوجود سازمان ها برای بکارگیری مدیریت دانش در مدیریت زنجیره تامین پایدار با عوامل متعددی روبه رو هستند که مستلزمشناسایی و انتخاب راه حل های مناسب برای بهبود عملکرد بر این عوامل می باشند. تحقیق حاضر در صدد است تا با استفاده ازتکنیک ISM به سطح بندی عوامل مدیریت دانش در مدیریت زنجیره تامین پایدار در شرکت نیروگاه شهید سلیمی نکا بپردازد. برای دستیابی به این هدف پس از بررسی ادبیات موضوع مرتبط با پژوهش حاضر از نظرات 7 نفر از خبرگان شرکت نیروگاهشهید سلیمی نکا استفاده شده است. در مجموع چهار عامل اصلی (عوامل اقتصادی، عوامل زیست محیطی، عوامل اجتماعی،عوامل مدیریت دانش) و 21 عامل فرعی شناسایی شدند. طبق نتایج کسب شده، عوامل اصلی اجتماعی و همچنین عواملفرعی (خرید، مسئولیت اجتماعی، فناوری اطلاعات)، (ادغام لجستیک، کیفیت، نوآوری، قانون و مقررات، شرایط کاری،همکاری، ذخیره سازی دانش) و (ارتباطات) بترتیب مهم ترین عوامل موثر در سطح بندی مدیریت دانش در مدیریت زنجیرهتامین پایدار می باشند.

کلمات کلیدی:
مدیریت دانش، مدیریت زنجیره تامین پایدار، تکنیک مدلسازی ساختاری تاسیری، شرکت نیروگاه شهید سلیمی نکا

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/949330/